Prvi brojevi telefona za korisnike

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pre nego što možete podesiti korisnici u vašoj organizaciji da upućujete i primate pozive, morate da nabavite brojevi telefona za njih.

Imate dva načina da se brojevi za korisnike:

 • Preuzimanje nove brojeve pomoću programa Skype for Business centra administracije.

 • Port ili prenos postojeće brojeve iz trenutnog dobavljača usluga ili telefonije u Office 365.

Dodavanje novog korisnika brojeva stranice morate da koristite da biste videli, pretraga, preuzimanje i Rezervišite te brojeve. Možete da pretražite po Zemlji/regionu, Državai gradi zatim unesite broj brojeva telefona, moraćete za korisnike.

Napomena : Ako vam je potrebna pomoć pri podešavanju brojevi telefona za vašu organizaciju, možete da obratite se podršci za posao proizvode – pomoć za administratore.

Dobijanje novog telefonskih brojeva za korisnike

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

 3. U navigaciji sa leve strane izaberite stavku glasa > brojeva telefona, kliknite na dugme Dodaj novi broj Dugme „Dodaj“ , a zatim izaberite novu korisničkih brojeva.

  VAŽNO: Da biste videli opciju Glas u levom oknu za navigaciju u centru administracije usluge Skype za posao, prvo morate da kupite najmanje jednu Enterprise E5 licencu, jednu licencu za dodatak Telefonski sistem ili jednu licencu Audio konferencija.

 4. Na stranici " Dodavanje novog korisnika brojeva " odaberite na sledeći način:

  • Zemlja/Region

  • Država/Region

  • Grad

 5. U okviru Količina, unesite broj brojevi telefona koji želite za vašu organizaciju i kliknite na dugme Dodaj da biste kreirali rezervaciju. Imate 10 minuta da biste izabrali brojevi telefona; Ako više od 10 minuta, brojeve telefona će vratiti u grupu brojeva.

  Napomena : Možete da vidite broj brojeva telefona, koja je zasnovana na broj licenci, na listi pored brojeva ukupan korisniku da nabavite. Detalje potražite u članku koliko se brojeva telefona dolaziti?

 6. Možete izabrati stavku Prikaži brojeve da biste videli kompletnu listu brojeva telefona. Ovo je korisno je da ne želite da izaberete određeni broj na listi.

 7. Izaberite telefonske brojeve koje želite, a zatim izaberite stavku Acquire brojeve.

  Važno : 

  • Broj brojevi telefona za korisnike (pretplatnike) je jednaka ukupan broj Domaćih pozivanje planiranje i/ili Međunarodni pozivanje Plan licenci koje ste dodelili pomnoženi 1.1, kao i 10 dodatnih telefonskih brojeva. Na primer, ako imate 50 korisnika u sa domaće pozivanje Plan za ukupno i/ili i međunarodnog pozivanje Plan, da pribave 65 telefonske brojeve (50 x 1.1 + 10). Detalje potražite u članku koliko se brojeva telefona dolaziti?

  • Ako vam je potrebna da biste dobili dodatne telefonske brojeve od ovoga, obratite se obratite se Office 365 za podršku preduzeća – pomoć za administratore.

Port ili prenos brojevi telefona sa dobavljačem usluga ili telefonije

 • Ako vam je potrebna 999 ili manje brojevi telefona za korisnike, možete da koristite čarobnjak za Novi lokalni broj porta redosled u Skype for Business centra administracije. Pratite korake u prenos postojeće brojeve telefona u Office 365 da biste preneli brojevi telefona preko Skype za posao Online.

 • Ako treba da porta više od 999 brojeva telefona, pogledajte članak ručno prosledite zahtev za prilagođene usluge da biste prosledili porta redosled zahtev za uslugu ili nalog da biste dobili svi brojevi telefona prenesu preko u Office 365.

Prikazivanje brojeva telefona za organizaciju

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

 3. U navigaciji sa leve strane izaberite stavku glasa > Brojevi telefona. Brojevi telefona za organizaciju navedene su u okviru broj.

  Napomena : Možete da vidite određeni telefonskih brojeva na osnovu i tipa broja u kolona " Dodeljeno " i " tip" broj " .

Šta još treba da znam o brojeve telefona korisnika?

 • Da biste nabavili brojeva telefona, morate da koristite Dodavanje novog korisnika brojeva stranice da biste videli, pretraga i Rezervišite te brojeve. Možete pretraživati zemlje/regiona ",” država/Region" i "grad i zatim unesite broj brojeva telefona, moraćete za korisnike

 • Kada se brojevi telefona, moraćete da dodelite broj za svakog korisnika. Pogledajte članak Dodeljivanje, promena ili uklanjanje broja telefona u programu Skype za posao.

 • Možete da koristite telefonskih brojeva stranice da biste videli listu dostupne telefonske brojeve u koloni broj , pogledajte da li je dodeljena broj telefona u koloni Dodeljeno i vidite lokaciju za broj telefona na željenu lokaciju broja kolone.

Srodne teme

Hitne pozivanje odredbe i uslovi
pozdrava na kraju perioda odlazni Audio konferencije

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×