Proxy serveri za Skype za posao Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak će vam pomoći da uz uputstva o korišćenju proxy servera u programu Skype za posao.

Preporučuje se ne koristi proxy server

Kada je u pitanju Skype za posao saobraćaj preko proxy serveri, Microsoft preporučuje zaobilazi proxy serveri. Proxy serveri ne bude Skype za posao bezbednija jer njegove saobraćaj već šifrovana.

I imate proxy servera mogu dovesti do problema. Probleme sa performansama možete uvesti okruženju kroz kašnjenje i gubitak paketa. Problemi kao što su ove rezultat će biti negativna iskustvo u takvo Skype za posao scenariji kao zvuka i video zapisa, gde se nalaze u realnom vremenu tokove od suštinskog značaja.

Ako morate da koristite proxy server

Neke organizacije imaju nema opciju da biste zaobišli proxy servera za Skype za posao saobraćaj. Ako je to u slučaju, problema sa navedenim treba da se čuvati u vidu.

Microsoft takođe preporučuje:

Pratite ova uputstva trebalo bi da umanjite potencijalne probleme.

Dobavljači proxy servera pomoću ugrađenih Skype za posao opcije podrške ili konfiguracije

Ovaj odeljak će sadržati informacije o proxy servera prodavci koji pružaju proizvoda ili usluga koje su dokazali da uspešno radite Skype za posao saobraćaj.

 • Za organizacije pomoću rešenja plavom kaputu Proxynove firmvera objavljena koji se odnose na nekoliko pitanja sa:

  • SSL presretanje

  • OCSP/SRL provere

  • SIP preko TLS

  • Podrška za red

  Osnovne plavom kaputu je podrška za Skype za posao lako mogu da se omoguće dozvoljavanja za identifikaciju relevantne saobraćaj i upravljanje ga na odgovarajući način. Ovo obezbeđuje optimalno potvrde identiteta signali, i medija saobraжaj tok, za pružanje odlično korisničko iskustvo bez bezbednosnim merama.

  Pogledajte sledeću vezu ako plavom kaputu Proxy je deo topologija mreže:

  https://bto.bluecoat.com/webguides/sgos/o365/Concepts/about_s4b_lync_co.htm

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×