Proverite valjanost postavki zaštite uređaja na Windows 10 računara

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Potvrdite da se postavljaju smernice za Windows 10 uređaju

Nakon što podesite smernice za uređaje, može proći i nekoliko sati za smernice stupila na snagu na uređajima korisnika. Možete da potvrdite da smernice zauzeo efekat tako što ćete pogledati različitim ekranima postavke operativnog sistema Windows na uređajima korisnika. Budući da se korisnici neće moći da biste izmenili postavke Windows Update i Windows zaštitnik antivirusnog programa na Windows 10 uređaje, mnogo te opcije će biti nedostupnim.

 1. Idite na postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update > ponovo pokrenite opcije i potvrdite da su sve postavke nedostupnim.

  Ponovno pokretanje opcije su nedostupnim.
 2. Idite na postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update > Više opcija i potvrdite da su sve postavke nedostupnim.

  Windows napredne opcije ažuriranja sve nedostupnim.
 3. Idite na postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update > Više opcija > Odaberi kako se isporučuju ispravke.

  Potvrdite da možete da vidite poruke (u crveno) koji neke postavke su skrivene ili upravlja vaše organizacije, kao i sve opcije su nedostupnim.

  Odaberite kako se isporučuju ažuriranja stranice označava postavke su skrivene ili upravlja vaše organizacije.
 4. Da biste otvorili Windows zaštitnik bezbednosni centar, izaberite stavke postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows zaštitnik > kliknite na dugme Otvori Windows zaštitnik bezbednosni centar > Zaštita od virusa i niti > virusa & pretnja postavke zaštite.

 5. Uverite se da su sve opcije nedostupnim.

  Postavke zaštite od virusa i pretnji su nedostupnim.

Srodne teme

Dokumentacija Microsoft 365 Business "i" Resursi
Prvi koraci uz Microsoft 365 Business
Upravljanje Microsoft Business 365
podesite uređaj konfiguracije za Windows 10 računara

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×