Proverite evidencije, ograničenja i izveštaje

Pogledajte da li je popisivanje dodalo sadržaj u indeks za pretraživanje i da li korisnici pronalaze ono što traže u usluzi SharePoint Online.

Prikažite izveštaje o korišćenju pretrage

Ovaj članak opisuje kako možete da koristite izveštaje o pretrazi u SharePoint centru administracije da biste pronašli odgovore na pitanja o tome kako se pretraga koristi u zakupcu. Na primer, možete da vidite broj upita i najpopularnije upite. Saznajte više.

Ograničavanje upita

U usluzi SharePoint Online nije moguće uključiti ili isključiti ograničavanje upita, ali možete da koristite informacije za tip klijenta da klijenti nižeg prioriteta kao što su automatizovani upiti ne bi izbacivali klijente višeg prioriteta, kao što je korisnički interfejs. Saznajte više.

Podešavanje dozvola za evidenciju popisivanja

Koristite evidenciju popisivanja da utvrdite da li je popisani sadržaj uspešno dodat u indeks pretrage, da li je izostavljen zbog pravila popisivanja ili da li indeksiranje nije uspelo zbog greške. Saznajte više.

Ograničenja pretrage

Potražite ograničenja za SharePoint Online pretragu. Na primer, postoje ograničenja broja unosa u rečniku prilagođene pretrage i broja rezultata koji mogu biti vraćeni za upit. Saznajte više.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×