Proverite da li je obrazac nove pomoću uloge, ne koda

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako tražite način da znate ako na obrazac koji je zasnovan na predlošku obrasca koji se popuni za prvi put ili naredna vremena, pogledajte ovu stavku blog Microsoft InfoPath Blog tima: potvrdu ako obrazac nove pomoću uloge, ne kôd, za način da koristite uloge korisnika da biste utvrdili da li je obrazac novi ili prolazu toka posla.

Ovaj metod možete da koristite za predložak obrasca koji će se koristiti u nekoliko osoba koje imaju različite zahteve. Na primer, vaš predložak obrasca možete imati jedan prikaz za osoba za prvo i drugi prikaz za Menadžer za redigovanje izveštaj o troškovima popunite obrazac.

Više informacija o uloge korisnika i prikaza potražite u sledećim člancima:

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×