Provera usluge u Office 365 centru za bezbednost i usaglašenost

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Koristite proveru usluge u Office 365 Centar za bezbednost i usaglašenost da biste pristupili dokumentima koji opisuju razne teme, uključujući:

 • Prakse bezbednosti korporacije Microsoft za podatke o klijentima koji se skladište u usluzi Office 365.

 • Izveštaji o nadzoru nezavisne treće strane za Office 365.

 • Detalji o primeni i testiranju za kontrole bezbednosti, privatnosti i usaglašenosti koje Office 365 koristi za zaštitu podataka.

Možete da saznate i kako Office 365 može da pomogne klijentima da se usaglase sa standardima, zakonima i propisima u svim delatnostima, kao što su:

 • International Organization for Standardization (ISO) 27001 i 27018

 • Health Insurance Portability and Accountability Act iz 1996. (HIPAA)

 • Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP)

Ko može da pristupi proveri usluge za Office 365 i na koji način?

Novi klijenti i klijenti koji procenjuju Microsoft usluge na mreži mogu da pristupe proveri usluge koju obuhvataju planovi Office 365 Enterprise E3 i E5 (probne i plaćene pretplate). Ako nemate nijedan od tih planova, a želite da isprobate proveru usluge, možete da se upišete za probnu verziju plana Office 365 Enterprise E5.

Postojeći klijenti Office 365 za posao možete da pristupite usluzi assurance. Ako ste Office 365 globalnog administratora (ponekad se naziva administrator preduzeća) za vašu organizaciju, već imate pristup usluzi assurance i možete da na drugim osobama. Ako niste Office 365 globalnog administratora za vašu organizaciju i potreban vam je pristup usluzi assurance, zatražite od administratora da vas doda u grupu uloga korisnika Assurance usluge.

Pružite pristup proveri usluge svom osoblju za bezbednost i usaglašenost, uključujući timove i osoblje u okviru organizacije za bezbednost informacija, upravljanje rizikom, usaglašenost i nadzor. Detalje potražite u članku Dodavanje drugih korisnika i grupa provere usluge.

Provera usluge je dostupna putem Centar za usaglašenost i bezbednost. Evo kako da stignete tamo.

Da biste otišli u Centar za usaglašenost i bezbednost:

 1. Idite na adresu https://protection.office.com.

 2. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 3. U levom oknu izaberite stavku Provera usluge. Zatim odaberite delatnost i regionalne postavke i dodajte druge korisnike i grupe provere usluge.

  Napomena : Ako je potreban vam je pristup usluzi assurance i ona nije uključen u levom oknu Centar za usaglašenost i bezbednost, zatražite od administratora Office 365 da vas doda u grupu uloga korisnika Assurance usluge na stranici sa dozvolama .

Izbor postavki delatnosti i regiona

Kada prvi put pristupite proveri usluge, prvi korak je da konfigurišete postavke delatnosti i regiona. Te postavke možete da promenite u bilo kom trenutku. Konfigurisanjem tih postavki omogućavate proveri usluge da vam pruži sadržaj koji je najrelevantniji za vašu organizaciju. Da biste konfigurisali postavke delatnosti i regiona:

 1. Kada pristupite proveri usluge, izaberite stavku Postavke i prikazuje se stranica „Postavke delatnosti i regiona“ kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje stranicu sa postavkama centra za zaštitu.
 2. Na stranici Postavke izaberite strelicu nadole pored stavke Region i potvrdite izbor odgovarajućih regiona za organizaciju.

 3. Izaberite strelicu nadole pored stavke Delatnost i potvrdite izbor odgovarajućih delatnosti za organizaciju.

 4. Kada izaberete regione i delatnosti, izaberite stavku Sačuvaj.

Pronalaženje sadržaja za usaglašenost i poverenje, njegov pregled i preuzimanje

Da biste pregledali i preuzeli sadržaj, izaberite opciju u oknu za navigaciju:

 • Izveštaji o usaglašenosti – da biste prikazali nadgledanja nezavisnih nadzornika i procene usluge Office 365 i drugih Microsoft usluga u oblaku, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje stranicu „Provera usluge“: Izveštaji o usaglašenosti usluge.
 • Dokumenti o pouzdanosti – da biste prikazali informacije o tome na koji način Microsoft upravlja uslugom Office 365, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje stranicu „Provera usluge“: Pouzdani dokumenti koje obezbeđuje Microsoft
 • Nadgledane kontrole – da biste prikazali informacije o tome na koji način Office 365 kontrole zadovoljavaju zahteve bezbednosti, usaglašenosti i privatnosti, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje ekran sa nadgledanim kontrolama Provere usluge.

Izaberite izveštaj koji želite da preuzmete i stavku Sačuvaj da biste ga preuzeli na računar. Za stavku „Nadgledane kontrole“ izaberite željeni izveštaj, a zatim stavku Preuzmi. Dolenavedena tabela opisuje izveštaje koje možete da pronađete na svakoj od stranica „Provera usluge“.

Napomena : Izveštaji i dokumenti o proveri usluge dostupni su za preuzimanje najmanje dvanaest meseci posle objavljivanja ili dok ne postane dostupna nova verzija dokumenta.

Stranica „Provera usluge“

Dostupan sadržaj

Opis

Izveštaji o usaglašenosti

 • FedRamp

 • GRC procena

 • ISO

 • SOC/SSAE

Koristite izveštaje o usaglašenosti usluge da biste pregledali procene nadgledanja koje su izvršili nadzornici nezavisne treće strane za operacije pružanja usluge Office 365.

Dokumenti o pouzdanosti

 • Najčešća pitanja i bele knjige

 • Izveštaji o upravljanju rizikom

Koristite bele knjige, najčešća pitanja, godišnje izveštaje i druge resurse poverljivih informacija korporacije Microsoft koji su vam dostupni u okviru ugovora o neotkrivanju za pregledanje ili procenu rizika.

Nadgledane kontrole

Globalni standardi i propisi koje je primenio Office 365.

Pomoć pri proceni rizika prilikom provere, ulazne migracije ili korišćenja Office 365 usluga. Saznajte:

 • Na koji način Office 365 kontrole zadovoljavaju zahteve bezbednosti, usaglašenosti i privatnosti.

 • Osnovni podaci o testovima koji su primenjeni na kontrole u usluzi Office 365, rezultatima tih testova i o tome kada su dovršeni.

U zavisnosti od određenog podešavanja, opcije uključene u prikaz mogu da se donekle razlikuju.

Dodavanje drugih korisnika i grupa provere usluge

Ako ste vi jedina osoba u organizaciji kojoj je potreban pristup proveri usluge, možete da preskočite ovaj korak. U suprotnom, dodajte druge korisnike ili grupe u proveru usluge. Da biste dodali druge korisnike ili grupe:

 1. U Centar za usaglašenost i bezbednost izaberite stavku Dozvole u levom oknu, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Snimak ekrana stranice „Dozvole“ u centru za bezbednost i usaglašenost sa izabranom stavkom „Korisnik Provere usluge“.
 2. U levom oknu izaberite stavku Korisnik provere usluge, a zatim stavku Uredi, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje izabranu ulogu „Korisnik provere usluge“, a zatim izabranu ikonu „Uredi“.
 3. U dijalogu Grupa uloga, u okviru stavke Članovi izaberite stavku + da biste dodali članove u ulogu „Korisnik provere usluge“, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje dijalog „Korisnik provere usluge“ sa istaknutom ikonom „Dodaj“ u odeljku pod imenom „Članovi“.
 4. U sledećem dijalogu odaberite pojedince ili grupe koje treba da prikazuju izveštaje o usaglašenosti provere usluge i resurse za poverenje. Izaberite stavku Dodaj za svaki izbor koji napravite i kliknite na dugme U redu kada završite.

 5. Svaki korisnik ili grupa koju ste dodali u ulogu „Korisnik provere usluge“ sada može da pronađe proveru usluge i da preuzme izveštaje i druge dokumente u Centar za usaglašenost i bezbednost.

Vratite se bilo kada na stranicu Dozvole da biste dodali još korisnika ili uklonili postojeće.

Pronalaženje pomoći za proveru usluge

Obratite se poslovnoj podršci za Office 365.

Najčešća pitanja

Zašto dobijam grešku u kojoj piše da su dokumenti provere usluge oštećeni?

Većina dokumenata provere usluge je u PDF formatu. Odaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali te datoteke na lokalnom računaru i otvorili ih sa njega.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Odlazak u Office 365 centar za bezbednost i usaglašenost

Pretraga i istraživanje u Office 365 centru za bezbednost i usaglašenost

Upravljanje podacima u Office 365 centru za bezbednost i usaglašenost

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×