Provera pravopisa pre slanja poruke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U Outlook 2013 ili 2016, možete da proverite pravopis u e-poruku u bilo kom trenutku tako što ćete izabrati stavke Redigovanje > Pravopis i gramatika.

Da bi vam komanda „Pravopis i gramatika“ uvek bila pri ruci, možete da je dodate na priručnu traku

Ako ne želite da ručno proveru pravopisa za svaku poruku – ili se plašite da biste mogli da zaboravite! – možete da podesite Outlook da proverava pravopis umesto vas svaki put.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije > Pošta.

  2. U okviru Pisanje poruka potvrdite izbor u polju za potvrdu Proveri pravopis pre svakog slanja.

Provera pravopisa pre svakog slanja

Sada kada kliknete na dugme Pošalji, Outlook automatski proverava pravopis. Ako nema pravopisnih grešaka, program odmah šalje poruku. Ako se predomislite i želite da dodatno uredite poruku, kliknite na dugme Otkaži da biste zaustavili proveru pravopisa, a zatim kliknite na dugme Ne.

Provera pravopisa za Office 365 Outlook na Vebu

U Office 365 Outlook - Outlook na Vebu – je nema ugrađenu provere pravopisa. Umesto toga koristite Veb pregledač za provere pravopisa. Većina Veb pregledača, kao što su Internet Explorer Chrome i FireFox imaju provere pravopisa. Ako nema ga Veb pregledača, možete da pretražujete Internet da biste dobili dodatak za pregledač.

Ako koristite Windows 8 ili noviju verziju, druga opcija je da posetite računara postavke i pretrage za Automatsko ispravljanje pogrešno napisane reči i isticanje pogrešno napisane reči. Uključivanje ovih.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×