Provera pravopisa

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da koristite alatku za provera pravopisa za proveru pravopisa u tablet računare ili telefoni pokretanja programa Word za Android uređaje, Word za iPad, Word za iPhone ili Word Mobile.

U dokumentu, na kartici Redigovanje , dodirnite ikonu provera pravopisa.

Ikona provere pravopisa na kartici "redigovanje"

U dokumentu, dodirnite ikonu "Uredi" Ikona „Uredi“ , a zatim dodirnite Početak > Redigovanje > Pravopis.

Pravopis

Dodirnite provera pravopisa ikonu Provera pravopisa , a zatim slajda na kontrolu da biste uključili Pravopisu dokumentu, na kartici " Redigovanje ".

Uključivanje pravopisa

U dokumentu, dodirnite ikonu "Uredi" Ikona „Uredi“ , dodirnite stavke Početak > Prikaz > Provera alatke, a zatim slajda na kontrolu da biste uključili Pravopis.

Kontrola pravopisa

U dokumentu, na kartici Redigovanje , dodirnite ikonu provera pravopisa.

Ikona provere pravopisa na kartici "redigovanje"

Otvorite slajd za uređivanje (tako što ćete dvaput dodirnuti ga ili tako što ćete ga, a zatim izabrati stavku Uredi). Zatim, razvijanje trake tako što ćete dodirnuti više Više u donjem desnom uglu ekrana, a zatim dodirnite Početak > Redigovanje > Pravopis.

Pravopis

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×