Provera Outlook.com naloga

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Bezvredne pošte ponekad koristite automatski programi da biste kreirali naloge e-pošte, a zatim pošaljite neželjene e-pošte drugim osobama. Zato se od vas traži da verifikujete nalog kada pokušate da pošaljete e-poruku sa Outlook.com po prvi put. Kada kliknete na vezu za verifikaciju, budete upitani da otkucate niz nasumične znakove kao što je prikazano na slici. Možete da slušate zvučnu datoteku koja navodi znakove možete po želji. Tako što ćete uneti znakove kao što je prikazano, možete dokazati da je ljudima i ne automatizovani program. Outlook će povremeno zatražiti da biste ponovo proverite da li vaš nalog, da proverite da li ste i dalje možete, a vaš nalog nije bila ugrožena od bezvredne pošte.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×