Protoka integracije Menadžera za Outlook klijenta

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft toka omogućava da kreirate automatizovani tokova posla između omiljeni aplikacija i usluga. To je deo Office 365 pretplatu. Outlook Customer Manager je jedna od aplikacija se možete povezati sa drugim osobama.

Ako, na primer, upravljate SharePoint liste sa kontaktima, preduzeća i deli, možda ćete želeti da ih vidite u vaš Outlook Customer Manager i ne želite da ih unesete po drugi put. Sa tok, svaki put kada ažurirate tu listu možete kreirati preduzeće za kontakt, ili bave Outlook Customer Manager.

Kreiranje poslovnog kontakta sa toka

Ako kreirate kontakt u neki drugi sistem, možete da ažurirate Outlook Customer Manager sinhronizovani pomoću protok da biste kreirali kontakt postoji, kao i.

  1. U toku, izaberite uslugu koju kreira kontakt.

  2. Dodajte nove radnje i izaberite Outlook Customer Manager.

Snimak ekrana kako da biste kreirali kontakt sa toka

3. izaberite stavku Kreiraj kontakt, a prefill obrazac sa podacima iz druge usluge.

Kreirajte preduzeće ili da radite sa toka

Ako kreirate preduzeća ili za neki drugi sistem, možete da ažurirate Outlook Customer Manager sinhronizovani pomoću protok da biste kreirali preduzeće ili ophodite kao i tamo.

  1. U toku, izaberite uslugu koju kreira preduzeće.

  2. Dodajte nove radnje i izaberite Outlook Customer Manager.

  3. Izaberite da kreirate preduzeće ili ugovor i prefill obrazac sa podacima iz druge usluge. Kontakte, ovde možete dodati veze.

Snimak ekrana kako da kreirate preduzeća pomoću toka

Kreiranje aktivnosti sa toka

Ako kreirate Dodavanje faktura ili belešku koja je povezana sa kontakta, preduzeće ili ugovor u neki drugi sistem, mogu da zadržim Outlook Customer Manager sinhronizovani pomoću protok da biste kreirali aktivnost povezani kontakt, preduzeće ili problem.

  1. U toku, izaberite uslugu odvija aktivnost.

  2. Dodajte nove radnje i izaberite Outlook Customer Manager.

  3. Izaberite stavku Kreiraj aktivnosti i prefill obrazac sa podacima iz druge usluge. Uverite se da se povežete sa kontakta, preduzeće ili posao. Dodatno možete da konfigurišete boju stavke bi trebalo da izgleda kao što je na vremenskoj osi.

Snimak ekrana kako da kreirate aktivnosti u toku

Kada tok pokretanja, pojavi se automatski na vremenskoj osi kontakata

Snimak ekrana koji prikazuje aktivnost iz protok na vremenskoj osi

Evo više informacija o tome kako možete da podesite počeli da koristite protok: https://flow.microsoft.com/en-us/documentation/getting-started/

Možete da kreirate sopstveni tokova posla ili neki od predložaka Outlook klijent Menadžer za ponovno korišćenje: https://flow.microsoft.com/en-us/services/shared_ocm/outlook-customer-manager/

Savet : Outlook Customer Manager konektor trenutno u pregledu sa ograničenom funkcionalnošću. Možemo će biti dodati više tokom vremena.

Saznajte više o programu Outlook Customer Manager

Ako imate pitanja u vezi sa Outlook Customer Manager ili želite da pregledate sve poboljšavamo dokumentaciju na proizvod, pogledajte članak Najčešća pitanja o Outlook klijent menadžera..

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×