Prosledite naplativih vreme u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku za referencu.

Možete da koristite ovaj obrazac da biste prosledili naplativih vreme za sebe ili druge zaposlenih. Da biste prosledili naplativih vreme, prvo morate izabrati ime određenog zaposlenog. Obično, izaberete sopstveno ime koje će se pojaviti kao podrazumevani izbor.

Ako ime ne pojavi na listi ime zaposlenog , dodajte ga pomoću računovodstveni sistema. Za više informacija o tome kako da dodate imena zaposlenih, pogledajte pomoć u sistemu računovodstveni.

Potražite   Kliknite na strelicu, a zatim kliknite na dugme period naplate.

Stvarni  Kliknite na ovo polje u koloni, a zatim kliknite na strelicu da biste izabrali stvarno vreme (stvarno vreme razlikovati od trajanja prikazani).

Fakturisanja  Kliknite na ovo polje u koloni, a zatim kliknite na strelicu da biste izabrali drugi nalog.

Stavke za naplatu  Kliknite na ovo polje u koloni, a zatim kliknite na strelicu da biste izabrali drugu uslugu.

Prosleđivanje  Kliknite na ovo dugme da biste prosledili naplativih vreme.

Da biste pristupili ovom obrascu, u meniju Menadžera za poslovne kontakte na Računovodstvo alatkei izaberite Prosleđuju naplativih vreme.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×