Prosleđivanje poziva i istovremeno pozivanje

Prosleđivanje poziva i istovremeno pozivanje

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Važno: Prosleđivanje poziva i istovremeno pozivanje možda nije dostupna ako vaša organizacija ima nije uključen je. Ako niste sigurni, obratite se tehničkoj podršci na svom radnom mestu.

Ako prosleđivanje poziva je dostupan u vašoj organizaciji, možete da prosledite pozive na drugi broj ili Skype za posao kontakt, ili pozivanje drugog broja ili kontakt u isto vreme kao vaš poslovni broj. Ako ste na putu ili radite od kuće ili usmeravanje poziva automatski saradniku ako ste odsutni, možete da prosledite pozive na vašoj trenutnoj lokaciji.

Prosleđivanje poziva na govornu poštu ili na drugi broj

Opcija „Prosleđivanje poziva“ se obično koristi za prosleđivanje poziva na govornu poštu ili na drugi broj telefona sem vašeg broja mobilnog telefona. Kada podesite postavke za prosleđivanje poziva u programu Skype za posao, svi dolazni pozivi automatski se prosleđuju na odabrano odredište.

 1. Na dnu prozora programa Skype za posao kliknite na padajuće dugme „Prosleđivanje poziva“ Dugme „Preusmeravanje poziva“ i odaberite Prosledi pozive na.

 2. U opciji Prosledi pozive na izaberite:

  • Posao da bi se poziv poslao na vaš broj telefona na poslu/stoni telefon.

  • Govorna pošta da bi se poziv poslao na govornu poštu odakle ga kasnije možete preuzeti.

  • Novi broj ili kontakt i otkucajte novi broj telefona, a zatim potražite kontakt u prikazanom dijalogu.

Zaustavljanje prosleđivanja poziva

Na dnu prozora programa Skype za posao kliknite na padajuće dugme „Prosleđivanje poziva“ i odaberite Isključi prosleđivanje poziva.

Podešavanje istovremenog pozivanja

Za razliku od prosleđivanja poziva pri čemu vam telefon ne zvoni, možete podesiti da dolazni pozivi istovremeno pozivaju vaš telefon i drugi broj ili kontakt. Ova postavka osigurava da pozivaoci ne dobiju signal zauzetosti i da ne propustite njihove pozive. U isto vreme, oni neće znati da je njihov poziv prosleđen.

 1. Na dnu prozora programa Skype za posao kliknite na padajuće dugme „Prosleđivanje poziva“ Dugme „Preusmeravanje poziva“ i odaberite Istovremeno pozovi.

 2. U opciji Istovremeno pozovi izaberite:

  • Posao da bi se istovremeno pozivao Skype za posao na vašem računaru (kroz VoIP) i vaš poslovni telefon kada primite poziv.

  • Novi broj da bi se istovremeno pozivao vaš poslovni telefon i drugi broj telefona kada primite poziv. Unesite novi broj u dijalog „Uređivanje broja telefona“ kada se pojavi.

Ako opcija "prosleđivanje poziva" nije podešena da Istovremeno poziva vaš mobilni telefon, možete nećete primiti dolazne Skype za posao pozive na mobilnom telefonu kada Voice over IP nije dostupan.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Upućivanje i primanje poziva pomoću programa Skype za posao

Prenos Skype za posao poziva

Započinjanje Skype za posao konferencijskog poziva

Podešavanje opcija za telefone

Otkrijte Skype za posao

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×