Propratni sadržaji

Prezentaciju možete da odštampate u obliku propratnih sadržaja – sa jednim, dva, tri, četiri, šest ili devet slajdova na jednoj stranici – koje gledaoci mogu da koriste kao referencu.

Propratni sadržaj sa tri slajda na stranici i prostorom za beleške publike

Oblačić 1 Propratni sadržaj sa tri slajda na stranici sadrži prostor sa linijama na kojima gledaoci mogu da prave napomene.

Raspored za propratne sadržaje možete da izaberete u pregled pre štampanja, odnosno u dijalogu Štampanje.

Pregledanje propratnog sadržaja

Pregled pre štampanja omogućava da izaberete tip rasporeda za propratni sadržaj, kao i da vidite kako će tačno izgledati odštampana verzija. Možete i da primenite, pregledate i uredite zaglavlja i podnožja stranice, na primer brojeve stranica. Opcije rasporeda za položaj stranice su položeno i uspravno. U rasporedu u kome je jedan slajd na stranici možete da primenite zaglavlje i podnožje stranice samo na propratni sadržaj (ne i na slajdove) ukoliko ne želite da se na slajdovima pojavljuju tekst zaglavlja i podnožja stranice, datum ili broj slajda.

Master propratnog sadržaja

Ako želite da promenite izgled, položaj i veličinu teksta zaglavlja i podnožja stranice, datum ili broj stranice na propratnim sadržajima, promenite master propratnog sadržaja. Da biste uključili ime ili logotip koji treba da se pojavi na svakoj stranici propratnog sadržaja, dodajte ga masteru. Promene načinjene na masteru propratnog sadržaja pojaviće se i kada odštampate prikaz strukture.

Dodatne opcije rasporeda

Ako prezentaciju iz programa Microsoft PowerPoint pošaljete u Microsoft Word dobićete dodatne opcije za izgled propratnog sadržaja.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×