Pronalaženje pomoći za SharePoint aplikaciju koju ste instalirali

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Najbrži način da biste dobili pomoć za aplikaciju nezavisnog proizvođača jeste da pregledate njena svojstva, a zatim kliknite na vezu pomoć . Veze ka pomoći su opciju koji mogu biti ugrađen u SharePoint Veb aplikacije.

Napomena : Ugrađena SharePoint aplikacije nemaju veze pomoći . Da biste dobili pomoć u vezi sa određenim ugrađene SharePoint web aplikacije, pretražite Veb lokaciji support.office.com.

Prikaz pomoći za aplikacije nezavisnog proizvođača

  1. Sa SharePoint lokacije koja sadrži aplikaciju, kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku sadržaj lokacije.

  2. U okviru Liste, biblioteke i druge aplikacije pronađite aplikaciju za koju želite da pregledate pomoć.

  3. Postavite pokazivač na aplikaciju, kliknite na tri tačke (...) a zatim kliknite na dugme pomoć u oblačiću.

    Veza ka pomoći u oblačiću sa svojstvima za aplikaciju

    Nezavisnih proizvođača pomoći mogu da se pojave u obliku pop stranicu ili on može da vas odvesti do Veb lokacije u programu publisher.

Ako ne vidite vezu Pomoć, to znači da projektant koji je kreirao vašu aplikaciju nije učinio dostupnom pomoć za nju. Ukoliko vidite vezu Osnovni podaci o, možete kliknuti i na nju da biste videli dodatne informacije o aplikaciji.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×