Pronalaženje pomoći za SharePoint aplikaciju koju ste instalirali

Važno   Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Najbrži način da dođete do pomoći za aplikaciju jeste da pregledate njena svojstva na stranici „Sadržaj lokacije“ i kliknete na vezu Pomoć koja se tamo pojavljuje.

  1. Idite na Postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ > Sadržaj lokacije.

    Ako ste pristupili temi pomoći koju sada čitate tako što ste kliknuli na vezu „Pomoć“ na stranici aplikacije, neće biti dostupan meni Postavke. U gornjem levom uglu stranice kliknite na ime lokacije na kojoj se nalazite da biste napustili stranicu aplikacije, a zatim izaberite stavku Postavke.

  2. U okviru Liste, biblioteke i druge aplikacije pronađite aplikaciju za koju želite da pregledate pomoć.

  3. Postavite pokazivač na aplikaciju, kliknite na tri tačke Slika dugmeta, a zatim izaberite stavku Pomoć u oblačiću.

    Veza ka pomoći u oblačiću sa svojstvima za aplikaciju

Ako ne vidite vezu Pomoć, to znači da projektant koji je kreirao vašu aplikaciju nije učinio dostupnom pomoć za nju. Ukoliko vidite vezu Osnovni podaci o, možete kliknuti i na nju da biste videli dodatne informacije o aplikaciji.

Napomena   Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Primenjuje se na: SharePoint Online, SharePoint Foundation 2013, SharePoint Server 2013 Enterprise, SharePoint Server 2013 Standard, SharePoint centar administracije, SharePoint Server 2016 Standard, SharePoint Server 2016 EnterpriseDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik