Pronalaženje šifre proizvoda za Office 2010

Da biste aktivirali Microsoft Office 2010 programe, potrebna vam je šifra proizvoda. Ona se nalazi na različitim mestima u zavisnosti od načina na koji ste nabavili Microsoft Office 2010.

Važno    Nemojte izgubiti svoju šifru proizvoda. Sačuvajte pakovanje ili zapišite broj i čuvajte ga na sigurnom mestu. Ako ipak izgubite šifru proizvoda, pročitajte članak u Microsoft bazi znanja Dobijanje nove šifre proizvoda za program sistema Office.

Ako dobijete poruku o grešci ili naiđete na problem, posetite Centar za resurse instalacije sistema Microsoft Office 2010 za informacije o rešavanju problema i načinu stupanja u kontakt sa Microsoft podrškom za proizvode.

Pronalaženje šifre proizvoda

Kupio sam Office od prodavca (na disku)

Kupio sam karticu sa šifrom proizvoda za Office

Kupio sam i preuzeo Office sa mreže

Kupio sam nov računar sa instaliranim sistemom Office

Moje preduzeće je instaliralo Office na mom računaru

Kupio sam Office od prodavca (na disku)

Šifra proizvoda bi trebalo da se nalazi unutar pakovanja, na nalepnici u okviru kartice sa suprotne strane držača diska sa leve strane omota.

Šifra proizvoda koja se nalazi unutar pakovanja, na nalepnici u okviru kartice sa suprotne strane držača diska sa leve strane omota

Vrh stranice

Kupio sam karticu sa šifrom proizvoda za Office

Šifra proizvoda bi trebalo da se nalazi unutar pakovanja, na nalepnici sa leve strane omota.

Šifra proizvoda koja se nalazi unutar pakovanja, na nalepnici sa leve strane omota

Ako se šifra proizvoda ne nalazi unutar pakovanja, pregledajte uputstva u pakovanju. Šifru proizvoda ćete možda morati da preuzmete sa lokacije Office.com/getkey.

Vrh stranice

Kupio sam i preuzeo Office sa mreže

Šifra proizvoda bi trebalo da se nalazi na stranici sa potvrdom i/ili u e-poruci koja vam je poslata kada ste preuzeli softver. Ako nemate poruku sa potvrdom, posetite lokaciju Office.com.

Vrh stranice

Kupio sam nov računar sa instaliranim sistemom Office

Trebalo bi da je proizvođač računara uključio medijum ili karticu sa Microsoft identifikatorom proizvoda u kutiju u kojoj se nalazi šifra proizvoda. Kartica se nalazi na certifikatu o autentičnosti i trebalo bi da izgleda slično sledećoj:

Certifikat o autentičnosti i šifra proizvoda koje obezbeđuje proizvođač računara

Vrh stranice

Moje preduzeće je instaliralo Office na mom računaru

Ako je Office već instaliran na računaru koji je obezbedilo vaše preduzeće ili organizacija, obratite se administratoru sistema.

Vrh stranice

Primenjuje se na: Excel 2010, Word 2010, Outlook 2010, PowerPoint 2010, Access 2010, OneNote 2010, Publisher 2010, Visio 2010, Project 2010, InfoPath 2010, SharePoint Designer 2010, Visio Premium 2010, Visio Standard 2010, Project Standard 2010Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik