Pronalaženje vesti, lokacija i portalima u usluzi Office 365

Pronalaženje vesti, lokacija i portalima u usluzi Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Matičnoj stranici SharePoint u Office 365 je mesto gde možete lako da pronađete i pristup SharePoint lokacijama i portalima unutar vaše organizacije. Takođe ćete pronaći vesti sa lokacijama koje pratite, vesti predložio Microsoft Graph i lokacije koje često posetite. Ako vaš administrator omogućio, brzo možete da kreirate na lokaciji tima u sistemu SharePoint Online sa SharePoint matične stranice kao i. Koristite pretragu da biste pronašli druge lokacije, datoteke ili osobe u vašoj organizaciji.

Napomena : Neke funkcije mogu zahtevati ispravku da se vaš administrator. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći. Ako ste administrator, morate da nadogradite kolekciju lokacija ako je i dalje u režimu SharePoint 2010 ili 2013 da biste videli novu SharePoint matičnu stranicu.

Da biste prikazali SharePoint matičnu stranicu u Office 365:

 1. Prijavite se u Office 365. Pomoć potražite u članku gde se prijavljuje Office 365.

 2. U gornjem levom uglu stranice, izaberite ikonu aplikacije pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ i zatim izaberite pločicu SharePoint (ranije pločicu lokacija ) ili kliknite na SharePoint (ranije lokacije) na vrhu stranice.

SharePoint pločica u Office 365 pokretanju aplikacija

Matična stranica SharePoint u sistemu Office 365

 1. Polje za pretragu gde možete da pronađete lokacije koje ste nedavno posetili ili datoteke koje ste nedavno prikazuje ili uređuje. Možete takođe da pronađete druge lokacije, datoteke ili osobe u vašoj organizaciji.

 2. Veze za Kreiranje nove lokacije tima ako je omogućeno administrator

 3. SharePoint lokacija koje pratite.

 4. Nedavne SharePoint lokacije koje ste posetili. Kliknuti na dugme Pogledajte sve će vas odvesti na stranicu koja navodi sve nedavne SharePoint lokacije koje ste posetili.

 5. Veze ka lokacijama SharePoint i portalima istaknutih organizacija

  Napomena : Ako ste Office 365 administrator, možete da podesite koje veze pojavljuju u ovom odeljku. Više informacija potražite u članku Promena listu veza na SharePoint matičnoj stranici.

 6. Novosti odeljka koji prikazuje aktuelno sa lokacija koje pratite, lokacije koje često posetite i međuvremenu predložio Microsoft Graph. Kliknite na dugme Pogledajte sve da biste videli listu članaka 100 najnovije.

 7. SharePoint lokacije možete da posetite često ili, ako vaš administrator omogućio, listu preporučenih SharePoint lokacija generiše Microsoft Graph. Pored imena lokacije i veza, takođe, videćete nedavne aktivnosti informacije o lokaciji, na primer, ako nešto na lokaciji nedavno ažuriran. Ako 12 ili više lokacija su navedeni u ovom odeljku, videćete da je vidite sve veza, kada se klikne na njega, će Hvatajte da stranicu koja navodi sve SharePoint lokacije koje često posetite.

 8. Predloženi SharePoint lokacije na osnovu nedavne pretrage ili, ako vaš administrator omogućio, listu preporučenih SharePoint lokacija generiše Microsoft Graph.

Napomena : Ako ste samo pogledajte lokacija koje pratite u glavni odeljak o matičnoj stranici SharePoint i samo odeljak " veze " se pojavljuje u levom meniju, Microsoft Graph možda isključen ili nije dostupna. Administratori mogu da omoguće Microsoft Graph tako što omogućava pristup Microsoft Graph u Office 365 administrativni centar. Ako je Microsoft Graph omogućen administrator, možete da ga uključite sa stranice profila (kliknite na ime ili sliku u gornjem desnom uglu, izaberite stavku o meni). Jednom na stranici profila, idite na postavke Ikona „Postavke“ > Funkcija postavke i u okviru dokumenata u usluzi Delvenastavku.

Možete da pratite SharePoint lokacije i vezu za tu lokaciju će biti dodat odeljku posleSharePoint matičnu stranicu. Lokacija su navedeni u redosledu kojim slede sa najviše nedavno praćenu lokaciju koja prikazuje prvi na listi.

Da biste pratili lokaciju

 1. Pronađite SharePoint lokaciju koju želite da pratite. Možete da pronađete na lokaciji pretraživanjem ili u polje za pretragu na vrhu matične stranice SharePoint ili pronalaženjem u jednom od odeljaka na matičnoj stranici SharePoint .

 2. Ako ste na matičnoj stranici SharePoint , kliknite na zvezdicu pored imena lokacije da biste pratili lokaciju. Zvezda će se pretvoriti pune da biste prikazali pratite lokaciju i veza ka lokaciji će biti dodat listi praćenih lokacija u oknu sa leve strane ekrana SharePoint matične stranice. Ako ste na lokaciji koju želite da pratite, kliknite na dugme Praćenje lokacije u usluzi Office 365 koja se nalazi sa desne strane trake sa menijima da biste je dodali na listu praćenih lokacija.

Možete prestati da sledeće SharePoint lokacije i na vezu za tu lokaciju će biti uklonjeni iz sledećeg odeljka SharePoint matičnu stranicu.

Da biste prestali da pratite lokaciju

 1. Na matičnoj stranici SharePoint u sledećem odeljku, pronađite lokaciju koju želite da prestanete da pratite.

 2. Kliknite na zvezdicu pored imena lokacije. Zvezda će se pretvoriti prazan i veza ka lokaciji više neće pojavljivati na listi praćenih lokacija.

Matičnoj stranici SharePoint uključuje pametno pretragu koja omogućava da brzo pronalaženje lokacije, datoteke i osobe koju tražite. Kada počnete da kucate u polju za pretragu, videćete predloge koji se pojavljuju koji su zasnovani na lokacijama i datotekama koje ste nedavno prikazivali i popularne pretrage unutar vaše organizacije.

Office 365 za pretragu

 1. Ovo je polje za pretragu gde ste otkucajte šta tražite. Kliknite na dugme X da biste izbrisali ono što ste otkucali. Kliknite na strelicu nakon što ste otkucali koju tražite da biste pokrenuli punu pretrage i otvorite stranicu rezultata pretrage.

 2. Predloženih lokacija, datoteke ili osobe na osnovu popularne pretrage unutar vaše organizacije.

 3. Lokacija predloge na osnovu lokacije koje ste nedavno posetili. Kada kliknete na ime lokacije u rezultatima pretrage, na lokaciji će se otvoriti u trenutnoj kartici.

 4. Datoteke predloge na osnovu datoteke koje ste nedavno otvorili ili uređivati. Kada kliknete na ime datoteke u rezultatima pretrage, datoteka će se otvoriti u trenutnoj kartici.

 5. Kliknuti na dugme Prikaži više rezultata započne punu pretrage i otvara se stranica sa rezultatima pretrage.

Šta ćete videti na stranici rezultata pretrage

Kada izaberete stavku Prikaži više rezultata, stranica sa rezultatima pretrage pruža detaljnije rezultate pretrage na osnovu reč ili frazu koju ste otkucali u polju za pretragu. Ova stranica uključuje polje za pretragu koje možete da koristite za sužavanje obima pretrage.

SharePoint rezultati pretrage

Informacije na stranici rezultata pretrage će biti grupisani u sledeće odeljke:

 1. Preporučuje se – sadrži rezultate koji su preporučuju Office 365 administratoru zasnovana na reč ili frazu koju ste uneli u upit pretrage. Ako postoje bez preporuke, ovaj odeljak će prikazati.

 2. Lokacije – sadrži lokacije na osnovu reč ili frazu koju ste uneli u upit pretrage. Ovi rezultati može da sadrži lokacije tima, Office 365 grupe, Office 365 Video kanala, blogovi i drugih tipova lokacija.

 3. Datoteka – sadrži datoteke na osnovu reči ili fraze u upit pretrage. Ovi rezultati može da sadrži Office dokumenata, fascikli za dokument, Veb stranice i stavke liste.

 4. Osobe – sadrži listu ljudi koji na osnovu ime koje ste uneli u upit pretrage.

Samo na gornjoj 5 za svaki odeljak se prikazuju rezultati pretrage. Da biste videli sve rezultate za određeni odeljak pretrage, kliknite na dugme Pogledajte sve.

Rezultati pretrage SharePoint početak detalja

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×