Pronalaženje teksta u dokumentu

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Tražite tekst u dokumentu? Okvir Pronalaženje vam pomaže da pronađete znakove, reči i fraze. Ako želite, takođe ga možete zameniti drugim tekstom.

Ako ste u prikazu za čitanje, prebacite se u prikaz za uređivanje tako što ćete izabrati stavke Uređivanje dokumenta > Uredi u programu Word Web App.

Slika komande „Uredi u programu Word Web App“

Da biste otvorili okvir Pronalaženje iz prikaza za uređivanje, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+F ili izaberite stavke Početak > Pronađi.

Dugme „Pronađi“ u prikazu za uređivanje

Pronađite tekst tako što ćete ga otkucati u okviru Pretraživanje dokumenta.... Word Web App počinje pretragu čim počnete da kucate. Da biste dodatno suzili rezultate pretrage, kliknite na lupu i izaberite jednu ili obe opcije pretrage.

Opcije pronalaženja i zamene, proširene

Savet: Ako ne vidite na lupu, kliknite na X na kraju okvira Pretraži dokument za... . Ponovo pojavljuje na lupu.

Kada kucate u dokumentu ili unesete promenu, Word Web App pravi pauzu u pretraživanju i briše okno Pronalaženje. Da biste ponovo videli rezultate, kliknite na strelicu Sledeći rezultat pretrage ili Prethodni rezultat pretrage.

dugmad „prethodni rezultat pretrage“ i „sledeći rezultat pretrage“

Kada završite pretraživanje, kliknite na X na kraju okvira Pretraži dokument za... .

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×