Pronalaženje svojstava (ADP)

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

(Microsoft SQL Server 2000 samo.) Ova stranica svojstvo sadrži skup svojstava koja se odnose na polja za pronalaženje. Svojstva ove stranice se odnosi na tabela, prikaza i funkcija u red.

Ime tabele

Pojavljuje se samo ako radite u tabeli. Prikazuje ime tabele. Ako radite u dijagram baze podataka i više od jedne tabele je izabran u njoj, samo ime prve tabele je vidljiva.

Ime objekta

Pojavljuje se samo ako radite u prikazu ili ugrađenih funkcija. Prikazuje ime za prikaz ili funkciju. Ne možete da uređujete ovo svojstvo.

Ime kolone

Ako radite na tabelu, prikazuje ime kolone u toj tabeli. Ako radite u prikazu ili ugrađenih funkcija, prikazuje ime kolone sa izlaz za tu prikaza ili funkcije. Da biste ispitajte svojstva za pronalaženje za drugu kolonu, izaberite sa padajuće liste.

Kontrola prikaza

Prikazuje podrazumevane kontrole za prikazivanje vrednosti u ovoj koloni kada je uključite u obrascu.

Tip izvora reda

Radi zajedno sa svojstvo Izvor reda . Koristite ovo svojstvo da biste naveli tip izvora reda (tabelu/upit, lista vrednosti, Lista polja ili funkcija programa Visual Basic), a zatim navedite izvor stvarni reda u svojstvo Izvor reda .

Izvor reda

Ako Tip izvora reda je podešena da tabelu/upit, prikazuje ime tabele, upita ili SQL izraz. Iako uskladištene procedure nisu prikazane, možete uneti ime jednog naredba uskladištena procedura da biste izmenili podatke.

Ako Tip izvora reda postavljeno na listi vrednosti, prikazuje stavke na listi, razdvojenih tačkom i zarezom.

Ako Tip izvora reda postavljeno na listi polja, prikazuje ime tabele ili upita.

Ako je Tip izvora reda postavljeno na ime funkcije, Izvor reda je prazno.

Kolona povezivanja

Pokazuje koja kolona je povezana sa osnovnim poljem za povezani više kolona okvir sa listom ili kombinovanog okvira.

Broj kolona

Prikazuje broj kolona u okvir sa listom ili kombinovanog okvira.

Širine kolona

Prikazuje širina svake kolone, razdvojenih tačkom i zarezom. Da biste sakrili povezane kolone iz prikaza, koristite širina vrednost nula.

Redovi liste

Prikazuje maksimalan broj redova za prikaz u okvir dela za listu za kombinovani okvir.

Širina liste

Prikazuje širine dela za okvir listu za kombinovani okvir.

Ograniči na listu

Određuje da li kombinovanog okvira prihvata bilo koji su uneti tekst ili samo tekst koji se podudara sa nekom od vrednosti na listi.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×