Pronalaženje skrivenih ćelija u radnom listu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada želite da otkrijete ćelije u skrivenim redovima ili kolonama na radnom listu, možda će vam biti teško da ih pronađete. Pronalaženjem i izborom svih vidljivih ćelija u radnom listu lakše ćete otkriti skrivene redove i kolone.

  1. Izaberite radni list koji sadrži skrivene redove i kolone koje želite da pronađete.

  2. Na kartici Početak, u grupi Uređivanje kliknite na dugme Pronađi i izaberi.

    Slika trake programa Excel

  3. Izaberite stavku Specijalno „Idi na“.

  4. U okviru Izbor izaberite stavku Samo vidljive ćelije, a zatim kliknite na dugme U redu.

    Sve vidljive ćelije su izabrane, a ivice redova i kolona koje su susedne skrivenim redovima i kolonama označene su belom ivicom.

Napomena : Ako kliknete na bilo koje mesto na radnom listu, otkazaćete izbor svih vidljivih ćelija. Ako se skrivene ćelije koje želite da otkrijete nalaze izvan vidljive oblasti radnog lista, koristite trake za pomeranje da biste se pomerali kroz dokument dok skriveni redovi i kolone koje sadrže te ćelije ne postanu vidljivi.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×