Pronalaženje prilagođene predloške

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada kreirate novi predložak iz početka, podrazumevano, Word je čuva u fasciklu Moji predlošci u okviru Moji dokumenti.

Ako vam veliki broj problema pri kreiranju prilagođene predloške u starijoj verziji programa Word, verovatno ne želite da ga uradimo ponovo. Dobro je da te prilagođene predloške i dalje postoje, ali Office 2013 ne pojavi ih podrazumevano. Umesto toga kada otvorite Office 2013 program, videćete Office.com predlošci. Ako želite da vidite prilagođene predloške u okviru kartice lično kada pokrenete Office program, ovde je kako.

Popravi umesto mene

Dugme za preuizimanje brzog rešenja koje označava da je automatizovana ispravka dostupna

Koristite alatku za lako popraviti da migrira prilagođene predloške za vas.

Lako popraviti alatku rešava sve programe sistema Office 2013 u isto vreme. Ne morate da biste naveli predložak lokacije za svaki Office 2013 program.

Međutim, lako popraviti alatku ne pomogne da postavite na novu lokaciju, samo migrira u fasciklu prilagođeni Office Predlošci u okviru Moji dokumenti. Da biste postavili na novu lokaciju, Pročitajte sledeći odeljak.

Popravite sami

  1. Kliknite na dugme Start > Pokreni, a zatim otkucajte %appdata%\Microsoft\Templates\ u polje Otvori .

  2. Kopirajte adresu iz trake adresa istraživača datoteka.

  3. Izaberite stavke Datoteka > Opcije > Sačuvaj, a zatim nalepite adresu u okvir Podrazumevana lična lokacija predložaka.

Proverite da li ste izvršili istu radnju za svaki Office program. Kada ste izmenili lokaciju predloška, svaki novi predložak biće sačuvan na toj podrazumevanoj lokaciji.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×