Pronalaženje prethodnih razgovora putem hitnih poruka

Office Communicator 2007 podrazumevano čuva sve dolazne i odlazne razgovore preko hitnih poruka u fascikli Istorija razgovora programa Outlook 2007 u okviru programa za razmenu poruka Microsoft Outlook i sandučeta za poštu klijenata, koji se podudaraju, tako da možete da pregledate prethodne razgovore.

Napomene : 

  • Za funkcije opisane u ovoj temi neophodno je integrisanje sa programom Outlook 2007.

  • Komande Prikaži istoriju razgovora i Pronađi prethodne razgovore možda neće biti dostupne, u zavisnosti od toga kako je Communicator 2007 konfigurisan u vašoj organizaciji.

U ovoj temi

Otvaranje fascikle „Istorija razgovora“ programa Outlook 2007 iz programa Communicator 2007

Pronalaženje prethodne sesije razmene hitnih poruka za određeni kontakt

Šta je to razgovor?

Otvaranje fascikle „Istorija razgovora“ programa Outlook 2007 iz programa Communicator 2007

  • U naslovnoj traci programa Office Communicator kliknite na dugme Meni, postavite pokazivač na stavku Alatke, a zatim izaberite stavku Prikaži istoriju razgovora. Communicator aktivira Outlook 2007 i prikazuje fasciklu Istorija razgovora. Tada možete da upotrebite Outlook 2007 da biste sortirali ili rasporedili razgovore, ili da biste izvršili pretragu razgovora na osnovu ključne reči ili kontakta.

Vrh stranice

Pronalaženje prethodne sesije razmene hitnih poruka za određeni kontakt

  • U glavnom prozoru programa Office Communicator kliknite desnim tasterom miša na kontakt čiju prethodnu sesiju razmene hitnih poruka želite da pregledate, a zatim izaberite stavku Pronađi prethodne razgovore.

    Napomena : Ova komanda nije dostupna ako prethodno niste imali sesiju razmene hitnih poruka sa tim kontaktom.

Vrh stranice

Šta je to razgovor?

Svaki pokušaj da se uspostavi razgovor preko hitnih poruka smatra se razgovorom i uzrokuje skladištenje stavke u Outlook fasciklu „Istorija razgovora“. Na primer, ako pošaljete hitnu poruku nekome ko ne odgovara, stavka razgovora će ipak biti zapisana u fascikli „Istorija razgovora“. Osim toga, ukoliko odgovorite na poziv na razmenu hitnih poruka ili ste deo konferencije pomoću razmene hitnih poruka, stavka se skladišti u Outlook fascikli „Istorija razgovora“.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×