Pronalaženje i rad sa datotekama u OneDrive u operativnom sistemu Windows phone

Pronalaženje i rad sa datotekama u OneDrive u operativnom sistemu Windows phone

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Otpremanje i rad sa datotekama u OneDrive na Windows phone, kao i na vašem računaru. Otpremanje i sačuvajte bilo koji tip datoteke, uključujući dokumente, fotografije, video zapise i muzičkih datoteka.

Otpremanje datoteka u OneDrive

 1. U OneDrive na Windows phone, u fasciklu u kojoj želite fotografije dodali, dodirnite stavku Dodaj Dodaj fotografiju .

 2. Pored stavke Odaberite aplikaciju izaberite izvor datoteke koju želite da otpremite, kao što su Ovaj uređaj ili aplikacija Fotografije na telefonu.

  Napomena : Ako na telefon je podešena da automatski Sačuvaj fotografije u OneDrive, na telefonu aplikacija " fotografije" prikazuje slike iz OneDrive kao telefona fotografije koji su otpremljeni. Otpremanje slika koji je već opremili kreira duplikat fotografiju u OneDrive.

 3. Pronađite datoteku koju želite da otpremite, izaberite je i dodirnite dugme U redu Oklahoma .

Savet : Možete i da otpremate fotografije i video zapise sa telefona u OneDrive fasciklu na računaru pomoću istraživača datoteka ili uvoza aplikacije Fotografije. Povežite telefon sa računarom pomoću kabla za prenos podataka telefona ili pomoću Wi-Fi ili Bluetooth veze.

Podešavanje telefona za automatsko otpremanje fotografija na usluzi TE104103209

 1. U usluzi OneDrive dodirnite stavke Meni OneDrive meni > Postavke OneDrive postavke > Otpremanje sa kamere.

 2. U odeljku Otpremanje sa kamere prebacite opciju u položaj Uključeno.

  Da biste automatski otpremali i video zapise koje snimate telefonom, u položaj Uključeno prebacite opciju Obuhvati video zapise.

  Savet : Video zapise možete da otpremate automatski samo ako je uključena i opcija Otpremanje sa kamere.

 3. U odeljku Nalog za rezervne kopije sadržaja sa kamere dodirnite listu da biste je otvorili i izaberite OneDrive nalog na koji želite da otpremate slike.

Dodavanje fascikle

Možete da dodate fascikle u prikazu datoteke ili u bilo koju drugu fasciklu u OneDrive.

 1. U aplikaciji OneDrive dodirnite više u članku Pogledaj još , a zatim dodirnite stavku Kreiraj novu fasciklu.

 2. Unesite ime za novu fasciklu, a zatim dodirnite dugme u redu Oklahoma .

Premeštanje datoteka u različitim OneDrive fascikli

 1. U aplikaciji OneDrive dodirnite Izaberite Izaberi datoteke , a zatim dodirnite stavku izbor u polju za potvrdu za jednu ili više datoteka koju želite da premestite, a zatim dodirnite Premeštanje Premesti datoteke .

 2. U Izaberite odredišnu fasciklu, izaberite želite datoteke premešta u fasciklu, a zatim dodirnite Premeštanje Oklahoma .

  Savet : Da biste kreirali novu fasciklu za datoteke premeštate, dodirnite stavku više u članku Pogledaj još , a zatim Kreiraj novu fasciklu.

Pronalaženje tražene datoteke

Možete da pronađete datoteku ili fasciklu imena, tekst u okviru datoteke i čak i tekst u fotografije. Dodirnite Pretraga Pretraga usluge OneDrive i otkucajte frazu u polje za pretragu .

Promena načina sortiranja datoteka

U aplikaciji OneDrive otvorite fasciklu u koju želite da sortirate i dodirnite stavku Sortiraj po Sortiraj . Možete da sortirate po imenu, datum ili veličinu.

Napomena : Sortiranje radi u prikazu Sve datoteke ili fascikle unutar Sve datoteke. Fotografije, dokumente i deljeno prikazi Sortiraj po datumu samo.

Preuzimanje datoteka iz OneDrive uređaja

 1. U aplikaciji OneDrive dodirnite Izaberite Izaberi datoteke i dodirnite stavku izbor u polju za potvrdu za datoteke koje želite, a zatim dodirnite Preuzimanje Preuzmi datoteku .

  Napomena : OneDrive na Windows phone uređaju trenutno ne dozvoljava vam da preuzmete fascikle ili OneNote beležnice.

 2. Pronađite i otvorite fasciklu na uređaju u kojoj želite da preuzimanja, a zatim dodirnite Sačuvaj Završeno dodavanje .

Oporavak datoteka iz korpe za otpatke OneDrive

 1. Dodirnite meni OneDrive meni > Korpa za otpatke.

 2. Dodirnite stavku Izaberite Izaberi datoteke i dodirnite stavku izbor u polju za potvrdu za datoteke koju želite da spasete, a zatim dodirnite Vraćanje u prethodno stanje Vrati .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×