Pronalaženje i organizovanje neklasifikovanih beležaka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Office OneNote 2007 koristi poseban odeljak pod nazivom Neklasifikovane beleške da biste uskladištili informacije kopiraju iz Veb pregledača i drugih programa. Kopirana informacije možete da uključite tekst, slike, isečke ekrana i uzgrednim beleškama.

Prikaz napomena u odeljku Neklasifikovane beleške

  • Na traci za navigaciju sa leve strane na stranice sa napomenama, kliknite na dugme Neklasifikovane beleške.

Napomena : Stranica se automatski pojaviti u odeljku Neklasifikovane beleške svaki put kada koristite OneNote da biste kreirali isečak ekrana ili uzgredne beleške i svaki put kada koristite komandu Pošalji u OneNote u programima kao što je Windows Internet Explorer i Microsoft Office Outlook 2007.

Premeštanje stranica Neklasifikovane beleške u drugi odeljak

Iako možete da ostavite beleške i isečci sa ekrana u odeljku "Neklasifikovane beleške" za dokle god želite, njihovog premeštanja u druge više važnih odeljke beležnice se preporučuje. Sve beleške bile organizovane po temi vam olakšava da koristite i potražite ih u smislene konteksta.

  1. Na traci za navigaciju izaberite stavku Neklasifikovane beleške.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na karticu stranice koju želite da premestite i postavite pokazivač na stavku premeštanje stranice u priručnom meniju izaberite stavku Drugi odeljakstranice.

  3. U dijalogu Premeštanje ili kopiranje stranica izaberite odeljak beležnice koju želite da premestite izabrane stranice da biste, a zatim kliknite na dugme Premesti.

Savet : Postoji i brži način da podnesete beleške je da prevučete stranice iz odeljka Neklasifikovane beleške u druge odeljke u beležnicu. Kliknite na dugme Razvij traku za navigaciju da biste prikazali na listi odeljaka u Otvaranje beležnice i zatim kliknite na dugme Neklasifikovane beleške. Prevucite karticu stranice na bilo kojoj stranici Neklasifikovane beleške preko ime bilo kog odeljka na traci za navigaciju. Kada otpustite taster miša, stranice se premešta u novom odeljku.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×