Pronalaženje i dodavanje kontakta na spisak kontakata

Polje „Pretraga“ programa Office Communicator možete koristiti da biste pronašli osobe koje želite da dodate na spisak kontakata programa Office Communicator, a zatim prevući imena iz okna „Rezultati pretrage“ na spisak kontakata.

U okviru ove teme

Pronalaženje i dodavanje kontakta na spisak kontakata

Šta se dešava kada dodate kontakt na spisak kontakata?

Pronalaženje i dodavanje kontakta na spisak kontakata

  1. U glavnom prozoru programa Office Communicator, u polje Pretraga otkucajte ime za prikaz ili e-adresu neke osobe. Communicator po podrazumevanoj vrednosti navodi sve podudarne korisnike iz usluga domena aktivnog direktorijuma (AD DS) i spiska kontakata Microsoft Outlook klijenta za razmenu poruka i saradnju.

  2. Ime prevucite iz okna „Rezultati pretrage“ na spisak kontakata. Kontakt ne možete prevući u grupu za distribuciju na spisku kontakata.

Vrh stranice

Šta se dešava kada dodate kontakt na spisak kontakata?

Kada neki kontakt dodate na spisak kontakata, njemu se šalje obaveštenje koje ukazuje na to da ste ga dodali na svoj spisak kontakata. Kada na spisak kontakata dodate kontakt iz svog preduzeća, njemu se podrazumevano dodeljuje nivo pristupa Preduzeće. Kontaktima izvan vašeg preduzeća podrazumevano se dodeljuje nivo pristupa Javno. Nivoi pristupa omogućavaju vam da kontrolišete količinu i tip informacija o prisutnosti koje su dostupne drugima. Više informacija o nivoima pristupa potražite u odeljku Kontrola pristupa informacijama o prisutnosti.

Vrh stranice

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×