Pronalaženje i dodavanje grupe za distribuciju u spisak kontakata

Grupa za distribuciju predstavlja pogodan mehanizam za započinjanje komunikacije sa više kontakata. Pomoću programa Office Communicator 2007 možete da pronađete i dodate postojeće grupe za distribuciju iz usluge Microsoft® Active Directory® Domain.

Saznajte u ovoj temi

Pronalaženje i dodavanje grupe za distribuciju

Šta se događa kada dodate grupu za distribuciju na svoj spisak kontakata?

Pronalaženje i dodavanje grupe za distribuciju

  1. U okviru Pretraga, otkucajte ime za prikaz ili e-adresu grupe za distribuciju. Podrazumevana radnja programa Communicator je da navede sve korisnike koji se podudaraju i grupe preuzete iz usluge Microsoft Active Directory Domain.

  2. U okviru Rezultati pretrage, prevucite ime grupe za distribuciju u spisak kontakata. Ne možete prevući grupu za distribuciju u postojeću grupu.

Vrh stranice

Šta se događa kada dodate grupu za distribuciju na svoj spisak kontakata?

Kada dodate grupu za distribuciju koja sadrži osobe iz vašeg preduzeća na svoj spisak kontakata programa Communicator, svakom kontaktu u grupi je podrazumevano odobren nivo pristupa Preduzeće. Kontaktima van vašeg preduzeća je podrazumevano odobren nivo pristupa Javno. Nivoi pristupa vam dozvoljavaju da kontrolišete količinu i vrstu informacija o prisutnosti koje će biti dostupne drugima. Za više informacija o nivoima pristupa, pogledate temu Kontrolisanje pristupa vašim informacijama o prisutnosti.

Napomena : Ako je grupa za distribuciju na vašem spiksu kontakata uklonjena iz imenika Active Directory, nećete moći da proširite grupu osam časova od vremena brisanja. Grupa za distribuciju, međutim, će i dalje biti na raspolaganju u okviru funkcije za pretragu programa Office Communicator do 24 časa od vremena brisanja.

Vrh stranice

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×