Pronalaženje adrese na mapi u fascikli „Kontakti“

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Program Microsoft Outlook nije namenjen samo skladištenju informacija o kontaktima, već poseduje i dodatne mogućnosti za rad sa njima. Fascikla „Kontakti“ u programu Outlook sadrži opciju mape koja olakšava pronalaženje adrese kontakta.

Ako ste uneli celu adresu neke osobe ili preduzeća, potrebno je samo nekoliko koraka da biste tu lokaciju prikazali na mapi odnosno, ukoliko to želite, dobili pisana uputstva za dolazak do nje.

Prikazivanje adrese na mapi u fascikli „Kontakti“

  1. U otvorenom prozoru „Kontakt“, u odeljku Adrese kliknite na strelicu, a zatim izaberite željeni tip adrese koji želite da pronađete na mapi – Posao, Kuća ili Ostalo.

    Savet    Odeljak Adrese nalazi se u donjem levom delu obrazac za kontakt. Strelica se nalazi pored dugmeta koje prikazuje jedan od tipova adresa.

  2. Na kartici Kontakt, u grupi Komunikacija kliknite na dugme Mapa.

    Napomena : Ova opcija možda ne podržava neke adrese van Sjedinjenih Američkih Država.

Pored prikaza mape sa lokacijom adrese kontakta, u mogućnosti ste da mapu uvećate ili umanjite, da je odštampate ili da dobijete pisana uputstva za dolazak do željene lokacije.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×