Pronalaženje Office 365 partnera ili lokalnog prodavca

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kao Office 365 administrator možete raditi sa partnerom kako biste kupili, aktivirali i obnovili Office 365 pretplate putem Microsoft Open programa za količinsko licenciranje.

Niste sigurni da li otvorenog količinskog licenciranja je za vas? Pogledajte Pregled Microsoft otvorene programe.

Pronalaženje novog partnera ili lokalnog prodavca

Ako ste spremni da kupite ili obnovite Office 365 putem otvorenog količinskog licenciranja ili jednostavno želite više informacija o radu sa partnerom, odaberite neku od dolenavedenih opcija.

Pronalaženje kontakt informacija partnera sa kojim ste ranije radili

Napomena: U nekim slučajevima, možete da findinformation u Office 365 administrativni centar za partnere možete sa kojim ste ranije radili. Imajte na umu da ove informacije možda zastareo. Preporuka, preporučujemo da kontaktirate osobu ili sektor koji je odgovoran za kupovinu u vašoj organizaciji da biste saznali koji partner trebalo bi da radite.

Preuzmi informacije partnera u centru administracije

  1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga kao globalni administrator. Saznajte kako da se prijavite.

  2. Izaberite ikonu za pokretanje aplikacija u gornjem levom uglu, a zatim izaberite stavku Administrator.

    Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

  3. Idite na Postavke > partnera relacije.

    Snimak ekrana menija "Postavke" sa „Partnera vezama” je istaknuta
  4. Ako imate partnera, partnerove ime i odnos vaše organizacije će biti navedeno ovde. Da biste videli kontakt informacije partnera (telefon broj i e-adrese), kliknite na njegovo ime.

Još resursa

Microsoft Volume Licensing Service Center obuka i resursi

Za Microsoft partnere

Pomoć za partnere

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×