Pronalaženje Office 365 partnera ili lokalnog prodavca

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kao Office 365 administrator možete raditi sa partnerom kako biste kupili, aktivirali i obnovili Office 365 pretplate putem Microsoft Open programa za količinsko licenciranje.

Niste sigurni da li otvorenog količinskog licenciranja je za vas? Pogledajte članak Pregled Microsoft otvorene programe.

Pronalaženje novog partnera ili lokalnog prodavca

Ako ste spremni da kupite ili obnovite Office 365 putem otvorenog količinskog licenciranja ili jednostavno želite više informacija o radu sa partnerom, odaberite neku od dolenavedenih opcija.

Pronalaženje kontakt informacija partnera sa kojim ste ranije radili

Napomena : U nekim slučajevima, možete da findinformation u Office 365 administrativni centar za partnere možete sa kojim ste ranije radili. Imajte na umu da ove informacije možda zastareo. Preporuka, preporučujemo da kontaktirate osobu ili sektor koji je odgovoran za kupovinu u vašoj organizaciji da biste saznali koji partner trebalo bi da radite.

Preuzmi informacije partnera u centru administracije

  1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga kao globalni administrator. Saznajte kako da se prijavite.

  2. Izaberite ikonu za pokretanje aplikacija Dugme „Pokretanja aplikacija“ u gornjem levom uglu, a zatim izaberite stavku Administrator.

  3. Idite na postavke > partnera relacije.

    Snimak ekrana menija "postavke" sa „Partnera vezama” je istaknuta
  4. Ako imate partnera, partnerove ime i odnos vaše organizacije će biti navedeno ovde. Da biste videli kontakt informacije partnera (telefon broj i e-adrese), kliknite na njegovo ime.

Još resursa

Centar za usluge Microsoft količinskog licenciranja obuka i resursi

Za Microsoft partnere

Pomoć za partnere

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×