Pronađite savršenu predložak za Office datoteke

Važno : Ovaj članak je aparat prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete Engleska verzija ovog članka ovde za referencu.

Kada prvi put pokrenete Office aplikaciji, kao što je Word, Excel, PowerPoint, Visio ili Access, prva stvar koju ćete videti je lista predložaka možete da koristite za kreiranje datoteke i dokumente.

  1. Da biste pronašli predloške za Office aplikacije u bilo kom trenutku, izaberite stavke datoteka > novo. Evo primera kako to izgleda u programu Word:

    Prikazana je lista dostupnih predložaka u programu Word.

  2. Unesite pretrage za tip predloška koji tražite u polju za pretragu koja kaže da potražite predloške na mreži. Pretražite tipovi popularne predložak, izaberite neku od ključnih reči ispod polja za pretragu.

    Prikazan je izbor u polju za pretragu za pronalaženje predložaka na mreži programa Word.

  3. Izaberite sličicu predložak da biste videli uvećani kako izgleda. Možete da koristite strelice na bilo koje strane pregleda da se pomerate kroz Srodne predložaka. Kada pronađete predložak koji vam se dopada, izaberite stavku Kreiraj.

    Prikazuje pregled predložak dizajna izveštaja u programu Word 2016.

Savet : Ako često koristite predložak, možete da ih zakačite tako da je uvek tu kada pokrenete Office aplikaciju. Samo kliknite na ikonu PIN-a koji se pojavljuje ispod na sličicu u listu predložaka.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×