Pronađite WordArt alatke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Crtanje traka je dostupna u starijim verzijama programa Microsoft Office programima je zamenjen kartici na traci Alatke za crtanje . Na traci je dizajniran da biste brže pronašli komande koje su vam potrebne za dovršavanje zadatka.

Komande su organizovane u logičkim grupama u okviru kartice, kao što su grupa " Ostava " na kartici " Početak ". Svaka kartica odnosi se na tip aktivnosti, kao što su pisanje ili dizajniranje stranice. Da biste smanjili nebitna e-pošta, neke kartice se pojavljuju samo po potrebi. Na primer, kartica " Alatke za crtanje " se pojavljuje samo kada izaberete oblika, linije ili druge nacrtani objekat. Ako izaberete stavku isključili crtež, nestaće karticu Alatke za crtanje .

Uvek mogu da se tako što ćete kliknuti dvaput na liniju, oblik ili drugi crtež. Kad umetnete oblik ili linija, pojavljuju se dodatne kartice koje sadrže oblikovanja i efekata prethodno nalazi na traci za crtanje , zajedno sa dodatnim nove funkcije kao što su Brzi stilovi.

Da biste uradili većinu zadataka koje možete izvršiti pomoću traci sa alatkama za Crtanje (kao što su Umetanje oblika, nacrtati liniju, ili Dodavanje WordArt, ove opcije u grupi Ilustracije ili grupa " tekst ", na kartici Umetanje trake.

Slika trake programa Excel

Grupa " Ilustracije " na kartici " Umetanje " kao što se vidi u programu Excel.

Grupa "tekst" na kartici "Umetanje" u programu Word

Grupa " tekst " na kartici " Umetanje " u programu Word

Drugi zadaci obavljaju pomoću Alatke za crtanje kartice kad kreirate linija, oblika ili WordArt.

Kartica na traci alatke za crtanje

CrtanjekarticuAlatke kao što se vidi u programu Word.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×