Pronađite WordArt alatke

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dostupne u starijim verzijama programa nekoliko Office sa alatkama Crtanje zamenjen kartici na traci Alatke za crtanje . Na traci je dizajniran da biste brže pronašli komande koje su vam potrebne za dovršavanje zadatka.

Komande su organizovane u logičkim grupama u okviru kartice, kao što su grupa " Ostava " na kartici " Početak ". Svaka kartica odnosi se na tip aktivnosti, kao što su pisanje ili dizajniranje stranice. Da biste smanjili nebitna e-pošta, neke kartice se pojavljuju samo po potrebi. Na primer, kartica " Alatke za crtanje " se pojavljuje samo kada izaberete oblika, linije ili drugi crtež. Ako izaberete stavku isključili crtež, nestaće karticu Alatke za crtanje .

Uvek mogu da se tako što ćete kliknuti dvaput na liniju, oblik ili drugi crtež. Kad umetnete oblik ili linija, pojavljuju se dodatne kartice koje sadrže oblikovanja i efekata prethodno nalazi na traci za crtanje , zajedno sa dodatnim nove funkcije kao što su Brzi stilovi.

Da biste uradili većinu zadataka koje možete izvršiti pomoću traci sa alatkama za Crtanje (kao što su Umetanje oblika, nacrtati liniju, ili Dodavanje WordArt, izaberete opciju u grupi Ilustracije ili grupa " tekst ", na Umetanje kartica na traci.

Slika trake programa Excel

Grupa " Ilustracije " na kartici " Umetanje " kao što se vidi u programu Excel.

Grupa "tekst" na kartici "Umetanje" u programu Word

Grupa " tekst " na kartici " Umetanje " u programu Word

Drugi zadaci obavljaju pomoću Alatke za crtanje kartice kad kreirate linija, oblika ili WordArt.

Kartica na traci alatke za crtanje

CrtanjekarticuAlatke kao što se vidi u Word.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×