Promenite nalog koji se koristi za slanje e-poruke

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako imate više naloga u programu Outlook, kada pišete novu poruku e-pošte, Outlook bira podrazumevani nalog kao nalog iz . Međutim, ako želite da Odgovori, Odgovori svimaili Prosledi poruku, Outlook će poslati poruku sa isti nalog originalne pošte poslat. Na primer, Cheryl ima dva naloga. Njen podrazumevani nalog je cheryl.parsons64@outlook.com. Cheryl@contoso.com je njen drugi nalog. Ako Cheryl prima e-poruke sa Chester na njen cheryl@contoso.com nalog, kad je odgovori Иesters poruku, odgovor će biti poslata pomoću cheryl@contoso.com. Ako ona kreira novu poruku za Chester koja nije odgovora ili prosleđivanje, poruka će biti poslata pomoću njen cheryl.parsons64@outlook.com naloga.

Možete da promenite naloga koji se koristi da biste poslali poruku.

  1. U prozoru poruke, iznad dugmeta Za kliknite na dugme Od.

  2. Izaberite nalog koji želite da koristite.

Zašto nedostaje dugme „Od“?

Ako vidite dugme " Pošalji ", ali ne vidite dugme od , tipične razlog je da Outlook profil sadrži samo jednu e-pošte. Da biste prikazali dugme od, moraćete da dodate još jedan nalog e-pošte.

Ako imate više naloga e-pošte, možete ručno dodati dugme od . Kada dodate dugme od, ne možete da uklonite ako ne možete da uklonite sve osim jednog naloga e-pošte iz programa Outlook.

  1. Napravite novu e-poruku.

  2. Izaberite stavku Opcije, a zatim izaberite iz u grupi Prikaži polja na traci.

Promenite podrazumevani nalog e-pošte

Možete da promenite podrazumevani nalog e-pošte na sledeći način.

  1. Izaberite stavke datoteka > Postavke naloga > Postavke naloga.

  2. Sa liste naloga na kartici e-pošte izaberite nalog koji želite da koristite kao podrazumevani nalog.

  3. Izaberite stavku Postavi kao podrazumevani > Zatvori.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×