Promenite margine stranice za predložak obrasca

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Margine stranice su prazan prostor oko ivica stranice. Obično u programu InfoPath, ništa ne pojavljuje se ili štampa na marginama osim zaglavlja i podnožja stranica, ako vaš predložak obrasca ima ih. Prilikom dizajniranja predloška obrasca, možete da navedete podrazumevane postavke margina za svaki prikaz u obrascu.

  1. U meniju Prikaz izaberite stavku Upravljaj prikazima.

  2. U oknu zadataka Prikazi izaberite prikaz čije margine želite da promenite i izaberite stavku Prikaži svojstva.

  3. U dijalogu Svojstva prikaza kliknite na karticu " Podešavanje stranice ".

  4. U okviru margine, izaberite željene opcije.

    Postavke margina u dijalogu Svojstva prikaza

  5. Da biste videli kako će margine stranice utiču na dizajn predloška obrasca, izaberite stavku Pregled pre štampanja Slika dugmeta na standardnoj traci sa alatkama.

    Savet : Da biste brzo utvrdili da li će se kontrole i drugi elementi dizajna uklopiti na odštampanu stranicu, možete prikazati vodič za širinu stranice duž desne strane predloška obrasca tako što ćete u meniju Prikaz izabrati stavku Vodič za širinu stranice. Vodič za širinu stranice prikazuje se u vidu isprekidane vertikalne linije u predlošku obrasca. Linija ukazuje na mesto desne margine odštampane stranice na osnovu podrazumevanog štampača za računar.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×