Promene formata datoteke u programu OneNote 2013

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

OneNote 2013 nadograđuje format datoteke koji je prvi put predstavljen u programu OneNote 2010. OneNote 2013 format datoteke zove se „OneNote 2010-2013 format beležnice“ kako biste znali da je kompatibilan sa OneNote 2010 formatom datoteke.

OneNote 2007 format podržan je u programu OneNote 2013 da bi ljudi mogli da rade zajedno u različitim verzijama programa OneNote. 

Pregled OneNote 2013 formata datoteke

Kada kreirate beležnicu u programu OneNote 2013, ona se automatski čuva u novom 2010-2013 formatu datoteke. Ovaj format će vam biti potreban ako želite da sve funkcije u programu OneNote 2013 rade ispravno, kao što su matematičke jednačine i povezane beleške.

Napomena : OneNote 2007 ne može da čita datoteke kreirane pomoću formata datoteke 2010-2013, ali OneNote 2013 da otvarate i prikazujete datoteke beležnice sačuvane u starijem formatu datoteke 2007. Da biste uredili, moraćete da izvršite nadogradnju na najnoviju verziju. Ako ste već nadogradili beležnicu u 2010-2013 format datoteke i morate da biste se vratili u stariji 2007 format, možete da konvertujete beležnicu se ponovo.

Kompatibilnost sa prethodnim verzijama

Ako nadograđujete sa verzije OneNote 2007 na verziju OneNote 2013, postojeće beležnice u 2007 formatu ne konvertuju se automatski. Na ovaj način možete da koristite OneNote 2013 za sve beleške na kojima trenutno radite, uključujući zajedničke projekte sa osobama čije su deljene beležnice sačuvane u starijem formatu.

Savet : Ako vam deljenje beležaka sa osobama koje koriste OneNote 2007 nije važno, najbolje je da izvršite nadogradnju na najnoviju verziju programa OneNote da biste mogli da uživate u svim funkcijama programa OneNote 2013. 

Da biste proverili u kojem je formatu neka beležnica sačuvana:

  • U programu OneNote 2013 otvorite beležnicu i pogledajte naslovnu traku prozora programa OneNote. Ako pored imena beležnice stoje reči [Režim kompatibilnosti], to znači da je beležnica sačuvana u starijem 2007 formatu.

  • U programu OneNote 2010 izaberite stavke Datoteka > Informacije. Pored imena beležnice koju želite da proverite kliknite na dugme Postavke i izaberite stavku Svojstva. U dijalogu Svojstva beležnice pogledajte stavku Podrazumevani format da biste videli u kom formatu je beležnica sačuvana.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×