Promena zvuka koji se reprodukuje kada stigne e-poruka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Zvuk možete reprodukovati kada stigne nova poruka e-pošte. Podrazumevani zvuk predstavlja kratku .wav zvučnu datoteku, ali možete da promenite zvuk na bilo koju .wav datoteku po vašem izboru.

Napomena : Možete da kontrolišete tako što ćete na poruku upozorenja ili isključite u programu Outlook. Međutim, da biste promenili zvuka koji se reprodukuje za poruke obaveštenja, morate da zatvorite Outlook i koristite kontrolnu tablu u operativnom sistemu Windows.

Zvuk se pojavljuje na različitim lokacijama Kontrolna tabla u zavisnosti od verzije sistema Microsoft Windows operativni sistem koji koristite, prikaz kontrolne table izabrana, i da li koristite 32 - bitno ili 64-bitni operativni sistem ili verziju programa Outlook 2010.

Da biste promenili zvučnu datoteku reprodukovati uz poruku upozorenja, uradite sledeće:

 1. Izađite iz programa Outlook 2010.

 2. Kliknite na dugme Start.

 3. Izaberite stavku Kontrolna tabla.

  Najlakši način da biste promenili zvukove jeste da otvorite kontrolnu tablu u operativnom sistemu Windows, a zatim u polju za pretragu na vrhu prozora otkucate reč zvuk. U kontrolnoj tabli za Windows XP, otkucajte zvuk na Adresa .

 4. Uradite sledeće:

  • Windows 7 i Windows Vista     U dijalogu zvuk , na kartici Zvukovi , u okviru programa, u okviru operativnog sistema Windows, kliknite na dugme Obaveštenje o novoj pošti.

  • Operativnom sistemu Windows XP     U dijalogu Zvukovi i Audio uređaji svojstva , na kartici Zvukovi , u okviru programa, u okviru operativnog sistema Windows, kliknite na dugme Obaveštenje o novoj pošti.

 5. Kliknite na dugme Potraži, a zatim izaberite novu zvučnu .wav datoteku.

 6. Kliknite na dugme U redu.

 7. Ponovo pokrenite Outlook.

Zvučna datoteka se može nalaziti u bilo koju fasciklu na računaru ili bilo koji mrežnom resursu kojem vaš računar uvek ima pristup.

Uključivanje zvuka obaveštenja poruke ili isključivanje

 1. U programu Outlook izaberite karticu Datoteka.

 2. Kliknite na dugme Opcije.

 3. Na kartici " Pošta ", u okviru prispeće poruka, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Reprodukuj zvuk .

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×