Promena znaka koji se koristi za razdvajanje hiljada ili decimala

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Excel podrazumevano koristi sistemske znakove za razdvajanje koji su definisani u regionalnim postavkama na kontrolnoj tabli. Ako nekad bude potrebno da brojeve prikažete sa drugačijim znakovima za razdvajanje hiljada ili decimala, sistemske znakove za razdvajanje privremeno možete zameniti prilagođenim znakovima za razdvajanje.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije.

    U Excel 2007, kliknite na Dugme Microsoft Office Slika Office dugmeta , a zatim izaberite stavku Excel opcije.

  2. Na kartici Više opcija, u okviru Opcije uređivanja opozovite izbor u polju za potvrdu Koristi sistemske znakove za razdvajanje.

  3. U poljima Znak za razdvajanje decimala i Znak za razdvajanje hiljada upišite nove rastavne znakove.

    Savet : Kada ponovo budete želeli da koristite sistemske znakove za razdvajane, potvrdite izbor u polju za potvrdu Koristi sistemske znakove za razdvajanje.

Napomena : Ako želite trajno rešenje, morate da promenite regionalne postavke na kontrolnoj tabli.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×