Promena zakazane obaveze, događaja ili sastanka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Promena pojedinačne zakazane obaveze ili sastanka

  1. Otvorite zakazanu obavezu ili sastanak. Ako otvorite stavku koja je deo periodične grupe, u okviru za dijalog Otvaranje periodične stavke , kliknite na dugme Otvori ovaj događaj, a zatim kliknite na dugme u redu.

  2. Na kartici Pojavljivanje stavke promenite opcije koja želite, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori ili za sastanak, kliknite na dugme Pošalji ažurirano.

Savet : Možete da prevučete zakazanu obavezu ili sastanak na drugi datum u kalendaru. Takođe možete da uredite temu tako što ćete kliknuti na tekst, a zatim otkucati promene.

Vrh stranice

Promena periodične zakazane obaveze ili sastanka

  1. Otvorite zakazanu obavezu ili sastanak. Ako otvorite stavku koja je deo periodične grupe, u okviru za dijalog Otvaranje periodične stavke , kliknite na dugme Otvori seriju, a zatim kliknite na dugme u redu.

  2. Na kartici Grupa zakazanih obaveza ili Grupa sastanaka promenite opcije koje želite.

  3. Da biste promenili opcije ponavljanja, na kartici Grupa zakazanih obaveza ili Grupa sastanaka u grupi Opcije kliknite na dugme Ponavljanje. Promenite željene opcije kao što su vreme, obrazac ili opseg ponavljanja, a zatim kliknite na dugme U redu.

  4. Kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori ili za sastanak, kliknite na dugme Pošalji ažurirano.

Vrh stranice

Promena događaja

Događaji su se promenile na isti način kao zakazane obaveze ili sastanke, osim ukoliko imate celodnevni događaj kao što su konferencije. Podrazumevano, celodnevni događaji su definisani kao ponoći do ponoći. Međutim, vreme se ne pojavljuje u kalendaru kao zauzeta.

Da biste blokirali vreme događaja na kalendaru, izvršite sledeće radnje:

  1. Otvorite događaj iz kalendara.

  2. Opozovite izbor u polju za potvrdu Celodnevni događaj.

  3. Unesite vreme početka i vreme završetka, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×