Promena veličine na slike

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Promenite veličinu slika u Microsoft Forms tako što ćete ih veće, manja ili zumiranje u da biste videli samo jedan deo slike. Možete da Dodavanje alternativnog teksta na slike i slike u obrasce i kvizove za čitače ekrana da pripovedaљ.

Promena veličine slike za pitanja

 1. U Microsoft Forms, otvorite obrazac koji želite da uredite.

 2. Izaberite sliku koju želite da uredite pored određene pitanje. Možete naizmenično velikih i malih postavke za rad sa slikama pored pitanja.

 3. Kliknite na dugme Uredi Uređivanje slika da biste videli opcije za uređivanje slika.

 4. Podrazumevano slika prikazuje tekst u mala veličina. Ako želite sliku koja će biti veća, kliknite na veliko Velika Veličina slike .

 5. Ako želite sliku koja će biti manji, kliknite na mali Mala Veličina slike .

Uvećanje ili umanjenje na sliku

 1. Možete da uvećate da biste uvećali sliku ili umanjili da biste videli veći deo slike. Možete da učinite za slike prikazuju u obliku zaglavlja, kao i slike prikazane pored pitanja.

 2. Kliknite na dugme Uredi Uređivanje slika da biste videli opcije za uređivanje slika.

 3. Ako želite da biste zumirali određene oblasti slike, kliknite na dugme Povećaj Uvećavanje dugme za prilagođavanje slike, a zatim koristite miš da biste centrirali je mesto na koje želite.

 4. Ako želite da biste umanjili, kliknite na dugme Umanji Umanjivanje dugme za prilagođavanje slike, a zatim koristite miš da biste centrirali je mesto na koje želite.

Dodavanje alternativnog teksta

 1. Izaberite sliku koju želite da uredite.

 2. Kliknite na dugme Uredi da biste prikazali opcije za uređivanje slika.

 3. Kliknite na Alternativni tekst za čitače ekrana , a zatim otkucajte tekst koji želite da imate ekrana čitaoci pripovedaљ kada je fokus na slici.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da vas čujemo! U gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms izaberite stavke Još opcija (...) > Povratne informacije. Takođe možete da posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Brisanje slike

Dodavanje video zapisa na pitanje

Podešavanje postavki obrasca

Slanje obrasca sa drugim osobama

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×