Promena uređivač e-pošte u programu Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Office Word 2007-uređivač e-pošte na osnovu je jedina uređivač e-pošte koje se nalaze u Microsoft Office Outlook 2007. Word 2007 uređivač uvek omogućen i ne može da se onemogući.

U programu Outlook uređivač više nije dostupan u Office Outlook 2007.

Ne morate da imate Office Word 2007 instaliran na vašem računaru. Trenutni uređivač je ugrađena u Outlook 2007i mnogo Word 2007 funkcije i komande u potpunosti integrisana u uređivaču.

Napomena : Ako imate Word 2007 instaliran na vašem računaru, dodatne funkcije i komande su dostupne.

Listu funkcije i komande, pogledajte članak Korišćenje programa Outlook 2007 sa ili bez instaliran Word 2007.

Šta je to nedostaju uređivač e-pošte?

Neke funkcije iz prethodnih verzija programa uređivač e-pošte nije dostupan, uključujući animirane .gifs, ugrađenih flash objekata i neke napredne HTML i CSS oblikovanja. Možete da koristite Veb pregledač da biste pretražili Web da biste pronašli informacije o alternativne načine za reprodukovanje neki od ova funkcionalnost.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×