Promena teme obrasca

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Koju ste kreirali pitanja za obrazac, a sada mislite o dizajna obrasca: dizajn pozadine i boja. Želite da imate malo više vizuelne detalje obrazac. Kako da to? Korišćenje tema.

 1. U Microsoft Forms, otvorite obrazac za koju želite da promenite temu.

 2. Kliknite na temu u gornjem desnom uglu prozora za dizajn i izaberite željene boje ili pozadine.

  Galerija tema za Microsoft Forms.

 3. Ako biste radije drugu sliku u pozadini, kao što je jedan uskladištene na računaru, kliknite na dugme Otpremi sliku ikonu Dugme "Otpremi sliku" u galeriji Microsoft Forms teme. , a zatim izaberite nešto od sledećeg:

  • Pretraga slika – unesite tekst za pretragu u polju Pretraga Bing i zatim kliknite na dugme za pretragu da biste videli rezultate pretrage. Izaberite željenu sliku pozadine, a zatim kliknite na dugme Dodaj.

  • OneDrive – izaberite stavku OneDrive fasciklu koja sadrži sliku. Izaberite sliku, a zatim kliknite na dugme Dodaj.

  • Otpremanje – pomerite se do fascikle koja sadrži sliku. Izaberite sliku koju želite, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  Ako želite da zamenite slika ste izabrali sa drugom, kliknite ikonu korpe za otpatke na trenutnu sliku i zatim kliknite na dugme Otpremi sliku ikonu Dugme "Otpremi sliku" u galeriji Microsoft Forms teme. da biste pokrenuli proces iznad.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da vas čujemo! U gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms izaberite stavke Još opcija (...) > Povratne informacije. Takođe možete da posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Podešavanje postavki obrasca

Slanje obrasca sa drugim osobama

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×