Promena stranice dobrodošlice

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Stranica dobrodošlice definiše stranicu koja će se učitati kada korisnik pronađe lokaciju.

Da biste promenili stranicu dobrodošlice za lokaciju, postupite na sledeći način:

  1. Na na Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

    Napomena: Ako se prilikom postavljanja pokazivača na vezu Postavke lokacije ne pojavi meni, kliknite na vezu Postavke lokacije da biste otvorili stranicu „Postavke lokacije“.

  2. Na stranici „Postavke lokacije“, u odeljku Ugođaj kliknite na vezu Stranica dobrodošlice.

  3. Da biste pronašli stranicu dobrodošlice koju želite da koristite za lokaciju, u odeljku Stranica dobrodošlice kliknite na dugme Potraži, a zatim dvaput kliknite na stavku da biste je izabrali.

  4. Kliknite na dugme U redu .

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×