Promena stila ili veličine fonta za ceo radni list

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Promena fonta ili veličine fonta za ceo radni list, je sličan način možete da promenite font oblikovanja za ćeliju ili opseg ćelija. Evo kako:

 1. Kliknite na dugme Izaberi sve.

  "Izaberi sve" da biste izabrali ceo radni list

  Tasterska prečica: Takođe možete da pritisnete kombinaciju tastera Ctrl + A da biste izabrali ceo radni list. Ako radni list sadrži podatke, dvaput pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + A.

  Napomena : Ako je radni list zaštićen, možda nećete moći da biste ga izabrali.

 2. Na kartici Početak , uradite sledeće:

  • Da biste promenili font, kliknite na strelicu pored stavke Font i izaberite font.

  • Da biste promenili veličinu fonta, kliknite na strelicu pored stavke Veličina fonta i izaberite veličinu fonta.

   Savet : Pre nego što ga možete da pregledate fonta ili veličine. Izaberite ćeliju sa podatke koje želite da oblikujete, ili postavite pokazivač na stil fonta ili veličine ili pomeranje nadole cele liste.

Da biste promenili podrazumevani font ili veličinu za celu radnu svesku, pogledajte članak Promena podrazumevanog fonta u programu Excel.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×