Promena servera imena da biste podesili Office 365 sa Wix

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Saradnici: Peter Bomkartnera

Pogledajte najčešća pitanja o domenima ako ne pronađete ono što vam treba.

Wix ne podržava pokazivačkog zapisa servera imena (NS) u Office 365 u ovom trenutku. Ako je Wix dobavljača usluga DNS hostinga, pratite korake za Kreiranje DNS zapisa kod Wix za Office 365 da biste verifikovali domen i podesili DNS.

Možete takođe da odaberete da prebacite domen na drugi registar domena. Kada prenosite domen, menjate ko šaljete plaćanja da biste mogli da obnovite i zadržite ime domena.

Zatražite prebacivanje u registar u koji želite da premestite domen. Na veb lokaciji registra potražite opciju kao što je Prebacivanje DNS-a. Imajte u vidu da nakon što se izvrše promene, ažuriranje na internetu može potrajati nekoliko dana.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×