Promena razmaka između znaka za nabrajanje ili brojeva i teksta na listi

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste promenili uvlačenje između brojeva ili znakova za nabrajanje i teksta u Word dokumentu, uradite sledeće:

  1. Da biste prilagodili uvlačenja za celu listu, izaberite jednu od znakova za nabrajanje ili brojeve. Da biste prilagodili uvlačenje na svaku stavku na listi, izaberite tekst u listu stavki koje želite da prilagodite. Zatim, kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku Podešavanje uvlačenja liste da biste otvorili dijalog " Podešavanje uvlačenja liste ".

    Snimak ekrana dijaloga Podešavanje uvlačenja liste kojoj možete navesti postavke za položaj znakova za nabrajanje i uvlačenje teksta. Takođe možete izabrati koji želite da pratite broj sa i navedite gde želite da dodate tabulatorski razmak.

  2. Uradite sledeće

    • Položaj znakova za nabrajanje ili Položaj broja - otkucajte vrednost, ili koristite nagore i nadole strelice za željeni položaj.

    • Uvlačenje teksta – otkucajte vrednost, ili koristite nagore i nadole strelice za na željeno mesto tekst u red nagore.

    • Pratite broj sa – izaberite boje iz opcije: znak tabulatora , a zatim izaberite Dodaj tabulatora potvrdite izbor u polju da biste naveli rastojanje između izabranih brojeva ili znakova za nabrajanje i teksta; Prostor za jedan razmak između izabranih brojeva ili znakova za nabrajanje i teksta ili ništa ne želite razmak između izabranih brojeva ili znakova za nabrajanje i teksta.

Srodne informacije

Definisanje novog znakova za nabrajanje, brojevi i liste sa više nivoa

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×