Promena rasporeda na stranici za odštampani propratni sadržaj

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada štampate prezentacije, većina opcija za štampanje propratnog sadržaja može biti izabran u dijalogu štampanje ili u dijalogu Podešavanje stranice, kao što su slajdovi koje da biste odštampali broj slajdova po stranici, ili da li zaglavlja ili podnožja. Međutim, ako pokušavate da odštampate propratne sadržaje koje sadrže slajdova i beležaka, ali beleške ne uklapaju na svakoj stranici ili želite da bude veći slajd, možete da promenite veličinu čuvara mesta u raspored stranica u master napomene.

  1. U meniju Prikaz postavite master, i zatim kliknite na dugme Master napomene.

  2. Rasporeda na stranici, izaberite čuvar mesta koji želite da promenite.

  3. Postavite pokazivač na regulator veličine, a zatim prevucite regulator dok čuvar mesta ne bude željene veličine.

  4. Kada dovršite promene u prikazu na beleške mastera, na traci sa porukama kliknite na dugme Zatvori Master da biste se vratili u normalan prikaz.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×