Promena prikaza u prilagođenoj alatki za obrasce verzije 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Prilagođena alatka za obrasce verzije 2007 može da sadrži dva tipa prikaza: prikaze koji vam omogućavaju da vidite trenutnu kolekciju stavki na različite načine i prikaze koji vam omogućavaju da vidite sadržaj pojedinačnih stavki na različite načine. Prvi tip prikaza se zove prikaz podataka; drugi tip prikaza se zove prikaz obrasca.

Promena prikaza podataka

Prikazi podataka u većini prilagođenih alatki prikazuju se kao tabele redova i kolona, pri čemu svaki red predstavlja jednu stavku, a svaka kolona se odnosi na polja podataka u svakoj stavci. Prikaz podataka može takođe da prikaže samo sadržaj jedne izabrane stavke.

Na kartici Početak izaberite stavku Rasporedi i izaberite željeni prikaz (ili stavku). Možete takođe na statusnoj traci da izaberete padajuću listu Trenutni prikaz i da izaberete željeni prikaz (ili stavku).

Promena prikaza obrasca

Prilikom promene prikaza obrasca u prilagođenoj alatki, sve stavke koje naknadno izaberete koristiće trenutno izabrani prikaz obrasca. Da biste promenili prikaz obrasca:

  1. Izaberite stavku u prikazu podataka.

  2. Na kartici Prikaz kliknite na strelicu za padajući meni u okviru Prikaz obrasca i izaberite željeni prikaz obrasca.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×