Promena prikaza na veb lokaciji OneDrive

Promena prikaza na veb lokaciji OneDrive

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Datoteke na OneDrive Veb lokaciji možete da prikazujete na mnogo različitih načina. Da biste olakšali pronalaženje datoteka, možete da pregledate, sortiranje i promena izgleda stavki. Možete da biste prikazali detalje ili da promenite jezik.

Pregledanje stavki

Levo okno vam omogućava da filtrirate prikaz stavki u usluzi OneDrive. Da biste videli:

  • Sve vaše OneDrive datoteke i fascikle, dodirnite ili izaberite stavku Datoteke.

  • Office dokumente koje ste nedavno prikazali, dodirnite ili kliknite na vezu nedavno.

  • Sve slike u vaš OneDrive raspoređene po datumu, dodirnite ili izaberite stavku slike. Ovaj prikaz je kao fotografiju naloga na voleli jedinica i avanture. Da biste prikazali samo fotografije iz u određenoj fascikli u ovom prikazu, dodirnite ili kliknite na strelicu pored fascikle u gornjem desnom uglu, a zatim odaberite fasciklu. Da biste sačuvali postavku za sve buduće posete OneDrive Veb lokaciju, odaberite stavku Postavi kao podrazumevano.

  • Stavke koje ste podelili sa drugim osobama i koje su druge osobe podelile sa vama, dodirnite ili izaberite stavku Deljeno.

  • Stavke i fascikle koje ste izbrisali, dodirnite ili kliknite na dugme Korpa za otpatke.

Sortiranje stavki

Dokumenti su obično sortirane po imenu i fotografije obično su sortirani po datumu njihovog kreiranja. Da, ali možete da promenite kako se sortiraju. Dodirnite ili kliknite na dugme Sortiraj i odaberite drugu opciju. Ako odaberete da prerasporedite, možete da prevučete stavke u bilo kom redosledu koje želite, a zatim sačuvajte tim redom.

Ako prikazujete dokumente u prikaz "Detalji", kliknite na zaglavlje kolone da biste sortirali po tom colunn.

Promena izgleda stavki

Da biste videli datoteke na listi sa detaljima, dodirnite ili izaberite stavku Prikaz detalja Ikona „Promena detalja prikaza“ . Da biste prikazali datoteke kao pločice sa sličicama, dodirnite ili kliknite na dugme Prikaz sličica Ikona sličice .

Grupa dugmadi u gornjem desnom uglu koja sadrži preklopno dugme za prebacivanje između prikaza detalja i prikaza sličica.

Prikaz detalja

Da biste prikazali više informacija o stavkama koje izaberete, dodirnite ili izaberite okno sa detaljima. Okno sa detaljima prikazuje informacije o deljenju i još mnogo toga. Kada su fotografije u pitanju, možete da vidite informacije kao što su korišćena kamere i postavke kamere. Za fotografije snimljene na telefonu, možda ćete videti informacije o lokaciji. A za neke fotografije, možda ćete čak i videti tekst koji je izdvojen iz fotografije.

Promena jezika

Da biste prikazali svoj OneDrive na drugom jeziku, dodirnite ili izaberite jezik i zemlju/region na dnu stranice. Izaberite drugi jezik i zemlju/region, a zatim dodirnite ili izaberite stavku Sačuvaj.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pronađite pomoć za Slanje e-poštom OneDrive timu za podršku.

Posetite OneDrive centar pomoći.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×