Promena postavki za uključivanje u konferenciju biranjem

Promena postavki za uključivanje u konferenciju biranjem

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste korisnik Skype za posao online i imate Microsoft postavite kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem, možete da upravljate postavke u vezi sa utiska pri radu uključivanje u konferenciju biranjem bez potrebe interventne od administratora Office 365. Promene ove postavke uticaće na uključivanje u konferenciju biranjem iskustvo za vi i učesnici sastanaka.

Poništi moje uključivanje u konferenciju biranjem PIN-a

Za uključivanje u konferenciju biranjem PIN-a je kôd sastoji se od brojeva koje mogu da koriste te da biste predstavili kao organizatora sastanaka i po potrebi, to će vam omogućiti da započnete sastanke preko telefona ako konfigurisanjem vaša organizacija podešena tako da za uključivanje u konferenciju biranjem PIN je potrebno da biste započeli sastanak preko telefona.

Bez obzira na konfiguraciju organizacije da zahteva za uključivanje u konferenciju biranjem PIN da biste započeli sastanak preko telefona, sastanaka može da pokrene kada ovlašćenim korisnicima spaja pomoću Skype za posao klijenta. Ako jedan od sastanaka je već započeo nekom drugom, ne morate da unosa na uključivanje u konferenciju biranjem PIN da biste ga pokrenuli ako se pridružite preko telefona.

Da biste ponovo postavili na uključivanje u konferenciju biranjem PIN-a
  1. U glavnom prozoru Skype za posao , kliknite na strelicu pored dugmeta " Opcije " Dugme opcije u programu Skype za posao pomoću na strelicu sa desne strane. i izaberite stavku Alatke > Uključivanja u konferenciju postavke.

    Alatke > postavke za uključivanje u konferenciju biranjem
  2. Na stranici postavke uključivanja u konferenciju biranjem, izaberite stavku Uspostavi početne vrednosti PIN-a.

    Uključivanje u konferenciju "postavke"
  3. Prikazaće se u novi uključivanje u konferenciju biranjem PIN-a.

    Napomena: PIN će biti prikazani samo jednom kada se Uspostavi početne vrednosti. PIN-a neće prikazati kada sledeći put posetite stranicu postavke uključivanja u konferenciju biranjem.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×