Promena postavki naloga u usluzi Office 365 za preduzeća

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako koristite Office 365 za preduzeća ili za obrazovanje, možete da promenite postavke svog poslovni ili školski nalog , uključujući jezik, lozinku i još mnogo toga. Ovaj članak objašnjava kako korisnici mogu da promenim postavke Office 365 za preduzeća . Da biste saznali više o administratorskih postavki, pogledajte članak O u Office 365 centar administracije. ( Administrator je osoba koja podešava Office 365 za organizaciju, a možete da promenite postavke koje utiču na celu organizaciju.)

Važno : 

  • Ovaj članak se odnosi samo na Office 365 za preduzeća ili obrazovanje, a ne Office 365 Home, Office 365 Personalili Office 365 University. Da biste promenili postavke naloga za neki od tih pretplate, pročitajte članak gde se prijaviti u Office 365.

  • Preporučujemo da koristite Microsoft Edge operativnom sistemu Windows 10. Ako nemate Windows 10, pokušajte da koristite najnovije verzije programa Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Promena postavki u usluzi Office 365 za preduzeća ili za obrazovanje

  1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

  2. Izaberite stavku postavke, a zatim u okviru postavke aplikacije, kliknite na dugme Office 365.

    Stranica sa Office 365 postavkama
  3. Da biste prikazali trenutne postavke, odaberite kategoriju u okviru postavke, kao što su tema, Početna stranica, obaveštenjaili softver, ili izaberite neku drugu kategoriju, kao što su lične informacije, pretplataili bezbednosti i privatnosti da biste pronašli druge postavke.

    Office 365 "postavke"

  4. Napravite potrebne promene postavki, a zatim odaberite stavku Sačuvaj.

Sledeća tabela rezimira postavke koje možda biti dostupan vama i šta možete da uradite kada konfigurišete postavke. U zavisnosti od toga kako je vaša organizacija koristi Office 365 za preduzeća, neke vrste postavke možda neće biti dostupan za možete da promenite.

Postavke

Opis

Lične informacije

Ovo je mesto gde možete da vidite osnovne informacije za kontakt i poslovni kontakt. Vaša organizacija možda ne dozvoljava da biste promenili ove informacije.

Pretplate

Ovo je gde možete da saznate koje Office 365 za posao proizvode ili licence imate. Pogledajte koji Office 365 proizvod ili licencu imam? za više informacija.

Bezbednost i privatnost

Ovo je mesto gde možete da promenite lozinku Office 365 (ako je vaša organizacija to dozvoljava) i da upravljate željenih opcija za kontakte (ako je omogućeno, ove postavke vam omogućavaju da kontrolišete vrstu komunikacije dobijete korporacije Microsoft).

Dozvole za aplikacije

Ovo je gde možete da upravljate da li određene aplikacije možete da pristupite podacima korisnika. Neke dozvole upravlja vaše organizacije.

Instaliranje statusa

Ovo je gde možete da vidite status bilo kakve instalacije i instaliranje aplikacije za računare. Takođe možete da instalirate na jeziku tako što ćete kliknuti na dugme Instaliranje aplikacije za računare.

Postavke

Ovo je mesto gde možete da promenite temu u Office 365 za preduzeća, promenite stranica odredišne lokacije u prvoj kada se prijavim u Office 365 za preduzeća, a zatim uključite ili isključite podsetnike i obaveštenja o novoj pošti. Možete da upravljate instalacijama sa ove stranice.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Office 365 Learning Center

Osnovni podaci o Office 365 centar administracije

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×