Promena postavki Office dijagnostike

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Prilikom podešavanja sistema Microsoft Office, sistemu možete dati dozvolu da preuzme datoteku koja korporaciji Microsoft omogućava da ustanovi probleme sa sistemom. Ovu postavku uvek možete da omogućite ili onemogućite u centru za pouzdanost svakog Microsoft Office programa, a promene se primenjuju na sve Office programe.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Opcije.

  3. Izaberite stavku Centar za pouzdanost, kliknite na dugme Postavke centra za pouzdanost i izaberite stavku Opcije privatnosti.

  4. Potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Periodično preuzimaj datoteku koja pomaže pri utvrđivanju problema sa sistemom.

  5. Ako ste omogućili opciju, sačekajte otprilike jednu sedmicu da datoteka bude preuzeta.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×