Promena podrazumevanog prikaza

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste saznali više o programu PowerPoint prikazi, pogledajte članak Odaberite pravog prikaza za zadatak u programu PowerPoint.

Podrazumevano, PowerPoint otvara se u normalnom prikazu, koji prikazuje sličice, napomene i prikaz slajdova. Ako biste radije, međutim, možete da navedete da otvori PowerPoint u drugi prikaz, kao što je prikaz "Sortiranje slajdova", "Projekcija slajdova", prikaz stranice sa napomenama i varijacije na normalan prikaz.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije > Više opcija.

  2. U okviru Prikaz, na listi Otvori sve dokumente koristeći ovaj prikaz izaberite prikaz koji želite da postavite kao novi podrazumevani, a zatim kliknite na dugme u redu.

  1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim kliknite na dugme Opcije programa PowerPoint.

  2. U dijalogu PowerPoint opcije izaberite stavku Više opcija u levom oknu.

  3. U okviru Prikaz, na listi Otvori sve dokumente koristeći ovaj prikaz izaberite prikaz koji želite da postavite kao novi podrazumevani, a zatim kliknite na dugme u redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×